27 Kasım 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Yengeç burcunun evinde ilerleyen Ay ile güne başlıyoruz. Ay-Venüs ve Uranüs ile olumsuz görünümlerinin ardından saat 10.22–11.35 de boşluğa geçirecek ve sonrasında Aslan burcunun evine giriş yapacak.

Önümüzdeki iki buçuk günlük zaman içinde öz güvenimiz ve egomuz yükseliyor.

Liderlik, yönetme ve organizasyon becerilerimizi göstermek ve kendimizi ortaya koyma eğilimde olacağız.

 

Bugün Merkür-Güneşin kalbinde yer alacak. Merkür ve Güneş 2018 in son kavuşumunu Yay burcunda ve Jüpiter eşliğinde gerçekleştiriyor. Gün boyunca etkin olacak bu stelyum görünüme Ay akşam saatlerinde destekleyici bakış açısı kuruyor.

Zihnimiz her zamankinden daha aktif çalışacak. Öğrenme ve bilme arzusunu yükseltebilir. Dolayısıyla her türlü işlerimizde seçici olmaya çalışmalı, detayların bizi yavaşlatmasına da izin vermemeliyiz. Yeni bir zihinsel proje başlatmak, iş anlaşmaları yapmak, pazarlık yapmak, satın almak-satmak, reklâm, tanıtım, ticari faaliyetlerde bulunmak ve yazmak için ideal bir zamandır. Yinede Merkür’ün geri harekette olduğunu göz ardı etmemeliyiz.

Özellikle, her hangi bir konu için karar vermek, söz vermek, belge imzalamak, ürün satın alırken, ödeme yaparken veya önemli bir şeylere onay verirken çok dikkatli olmalı mümkünse Merkür’ün düz harekete geçeceği 8 Aralıktan sonrasına bıkmalıyız.

 

Günün diğer gezegen hareketi ise Mars-Satürn atmışlığı etkinleşiyor. Kararlılık ve dayanıklılık verecek olan bu geçiş ile sorumluluklarımızı yerine getirmek adına değerlendirebiliriz. Disiplinli olduğumuz takdirde gerçekçi olan amaç ve hedeflerimize kolay bir şekilde ulaşabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.