26 Kasım 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Güne sezgisel, empatik ve hassas olabileceğimiz enerjiler veriyor.

Evimiz, ailemizle alakalı konular ve duygusal olarak bağlı olduğumuz kişilerle paylaşımlarımız artarken, vatanımız, bayrağımız ve milli meselelere dikkatimizi verebiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Neptün trinesi etkinleşiyor. İş yada ev hayatımızda daha yaratıcı, uyumlu ve anlayışlı olacağız. Dolayısıyla günlük planlarımız ve işlerimizi kolay yürütebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Plüton karşı karşıya geliyor. . Yaşantımızın kalitesini ve düzenini bozacak gerginlikler yıkıcı ve yıpratıcı diyaloglar ve krizlere açık etkilerde olacağız. Bulunduğumuz ortamlarda manipülatüf davranışlar, restleşmeler inatlaşmalardan uzak durmalı, tepkimizi kontrol altına alarak kazançlı olmaya çalışmalıyız sevgili dostlar.

 

Günün gezegen hareketinde Merkür- Mars karesi etkinleşiyor. Sinirlilik, çekişme ve yanlış anlamalara açık etkiler getiriyor. Başkalarıyla gereksiz tartışmalara girerek, hızlı bitişlere imkân vermemeliyiz. Zihinsel çabamızı çalışmalarımıza ve yapıcı konuşmalara uygulamaya çalışmalıyız. Özellikle trafikte tedbiri elden bırakmamalıyız.

 

 

Günün diğer gezegen hareketinde ise Güneş ve Jüpiter beraberlik kuracak olmasıdır. Sevgili dostlar, bir hafta boyunca şans ve talih sizden yana olacak.  İyimserliğiniz artabilir, hayata pozitif bakabileceğiniz gibi daha hırslı ve mücadeleci bir tutum de sergileyebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız tüm iyi yada kötü eylemlerin karşılığının bulacağınız bir geçiştir.

Bu geçiş, kişisel, mesleki ve ruhsal gelişim için önemli imkânlar sunabilir. İşiniz, kariyeriniz ile ilgili geniş kapsamlı bir proje başlatabilirsiniz. Farklı insanlarla tanışabilir, farklı yerlere yolculuk fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Bu dönem bekârlar geleceğe yönelik, uzun vadeli romantik birlikteliklere adım atabilirler. Ancak Merkür’ün düz hareketine dönmesini beklemekte fayda var.

Ayrıca gelecekte size maddi kazanç sağlayacak yatırımlar için de oldukça uygundur. Önceden uğraş verdiğiniz tüm meselelerinizde artık tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Her şeyi genişleten, büyüten Jüpiter güneşin kalbinde yeme-içme, kumar, alış-veriş ve zevklerde abartıya sebep olabilir. Bu nedenle savurganlık, ego ve kibirden uzak olmalısınız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.