19 Kasım 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Koç burcunun evinde ilerliyor. Güne dürtüsel ve hızlı tempolu başlıyoruz. Yeni girişimlerde bulunmak, yeniadımlar atmak eğilimde olacağız.  Hızlı çözüm gereken işlerimiz, hızlı almamız gereken kararlarımız için bu enerjiden faydalanabiliriz.

Kontrolsüz gelişen durumlar karşısında temkinli olmalı, ilişkilerimizin bozulmasına neden olacak ani çıkışlar ve tartışmalara girmemeye özen göstermeliyiz.

 

Günün ilk yarısına hakim olacak Ay-Satürn karesi günlük motivasyonumuza düşüş getirebilir. Hem duygularımız hem de ilişkilerimizde kısıtlayıcı ve yorucu etkiler altında kalabiliriz. Dahası öncelik vermemiz gereken konulara odaklanmak için zorluk çekebiliriz. Görevlerimizi yerine getirirken ekstra çaba sarf etmek zorunda kalabiliriz. Otorite figürlerimiz ile problemler yaşayabiliriz. Onlara karşı alçak gönüllü ve samimi olmaya çalışmalıyız.

İş ve uğraşlarımıza kendimizi motive etmek, herhangi bir konuyu tarafsız değerlendirmenin de faydasını görebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Merkür trinesi etkinleşiyor. Sevdiklerimizle, olumlu ve güzel bağlantılar kuracağımız keyifli bir akşam geçirebiliriz. Bu zaman diliminde,iletişime geçtiğimiz kimseler çok net olacağından,her zaman yanıt almakta güçlük çektiğinmz soruların cevabını sorup öğrenmek adına bu enerjiden faydalanabiliriz.

Kardeşlerimiz, yakın çevremiz yada eski arkadaşlarımızla haberleşmek, sohbet etmek veya sosyal medya kanalıyla iletişime geçebiliriz. Düşüncemizde olan tatil planlarımızı da yapabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.