16 Kasım 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay saat 07.00- 07.42 arasında kısa bir boşluktan sonra  Balık burcunun evine geçiyor.Yaklaşık İki gün boyunca Şefkatli, özverili ve hassas olacağımız enerjiler verecek.Hayal gücümüz ve yaratıcılığımızı en yüksek düzeyde kullanabilir, iyi niyetimize de sınır koymakta zorlanabiliriz.

Hayata karşı birlik olmak gereken yardım amaçlı çalışmalar içinde yer almak isteyebiliriz. Sevdiklerimiz, yaşlılar yada barınacak yeri olmayan, hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarına ve sağlıklarına dair üzerimize bazı sorumluluklar alabiliriz.

 

Yaklaşık iki gün mantar ve viral enfeksiyonlara hassaslık gösterebileceğimizden, İşlenmiş gıdalardan uzak durarak, alkol ilaç ve kimyasal madde kullanımlarına dikkat ederek sağlık konusunda dengesizlik riskini en aza indirebiliriz.

 

Ay Balık burcuna girişi ile günün ilk yarısına hâkim olacak, Mars’a kavuşum, Jüpiter’e kare bağlantılar kuruyor. Kararsız ve değişken duygular içinde kalabilir, artan enerjimizi yönetmekte zorluk çekebiliriz. Görev ve sorumluluklarımızı yerine getirirken aşırı hırslı davranmamaya özen göstermeliyiz. Çalışma yada özel hayatımızda bize en yakın olanlarla da çatışmaya girmemeye çalışmalıyız.

Ayrıca maddi konularda ve harcamalarımızda tutarlı ve kontrollü olmakta fayda var.

 

Akşam saatlerinde Ay-Satürn atmışlık bağlantısı etkili olacak. Akşam saatlerine sarkan sorumluluklarımızı yetine getirmek, otorite konumundaki kişilerle

ciddi meseleleri görüşmek, akıl danışmak için değerlendirebiliriz. Ailemiz ile bir arada olduğumuz bu zaman diliminde yaşam koşullarınızı daha istikrarlı hale getirmek için bazı finansal planlar da yapabiliriz.

 

5 Ekimden geri hareketine başlayan Sevgi gezegenimiz Venüs bugün düz hareketine geçerken iletişim gezegenimiz Merkür de geri hareketine başlıyor. Merkür 6 Aralık tarihine kadar iletişim, ulaşım, eğitim ve teknoloji alanlarında başarısızlıklar, gecikmeler ve sorunlara neden olabilir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.