14 Kasım 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay Kova burcunun evinde ilerliyor. Kişisel özgürlük ve bağımsızlığa değer verecek, duygularımızı harekete geçirme eğilimde olacağız. Toplumsal konularda yaşanan zorlayıcı koşullar ve çatışmalar üzerinde çok fazla kafa yorabilir, geleceği ilgilendiren olasılıkları da daha kabullenici yaklaşım sergileyebiliriz.

Dost ve arkadaşlarla bir araya gelip sosyalleşebilir, orginizasyonel aktivitelere katılabileceğimiz fırsatlar yaratabiliriz.

 

Ay günü bağlantısız geçirecek ve günün son saatlerinde Merkür ile olumlu etkileşim içinde olacak. Zihnimizin ve duygularımızın uyumlu olduğu bu saatlerde sevdiklerimizle hoşça vakit geçirebiliriz.

 

Gökyüzünde 16 Kasımda düz harekete dönecek olan Venüs, Kova burcunun yöneticisi Rx Uranüs ile karşıtlık etkisini sürdürürken, bende sizlere Uranüs’ün geri hareketteki etkilerinden biraz bahsetmek istiyorum.

 

Dış gezegenlerimizden biri olan Uranüs yaklaşık yılın yarısı kadar geriler. Uranüs Retro olduğu zamanlarda, bizleri bilinçsizlikten uyandırmaya çalışır. Bunu yapmak için bazen bizi hayatımızdaki rahatsız edici gerçeklere bakmaya zorlar ve şok edici yada şaşırtıcı olaylar getirir.

Sevgili dostlar horoskoplarınızda Uranüs, geçtiği ev alanını etkiler. Örneğin, Güneşinizden geçiş yapan Uranüs, temel kimliğinizi sorgulatır ve bazı değişimler başlatabilir. Venüs'ünüzü etkileyen Uranüs, ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olur. Satürn’ünüze etki eden Uranüs ise yaşamınızda raydan çıkmış bazı konularda dönüşümler, iş ve kariyerinizde büyük değişiklikler getirebilir.

Uranüs gerilemesi boyunca,  Karşıt eğilimlere dikkat edin ve bir neden olmadan karşı atağa geçmeyin. Politik duruşunuzu sorgulayın, siyaset, bilimsel gelişmeler ve güncel olayları inceleyin, insani bir nedene hizmet eden bir faaliyete başlayın. Kendinizi, yaşamınızda kaos getiren olaylar ve yıkıcı insanlardan uzaklaştırın.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.