12 Kasım 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Oğlak burcunun evinde ilerliyor. Mesafeli, ketum, temkinli ve tedbirli olacağımız bir ruh halinde güne başlıyoruz. Kariyerimiz, kazançlarımız ve sorumluluk gerektiren işlerimize daha fazla enerji ve zaman harcayabiliriz.

Uzun vadeli hedefler belirlemek, kalıcı olmasını istediğimiz planlar geliştirmek ihtiyacı hissedebiliriz.

Otorite figürlerimiz ile ilişkilerimizde daha fazla ciddiyet ve resmilik hakim olabileceği gelişmeler yaşayabiliriz.

Ayrıca sağlığımız açısından iskelet sistemi, kemikler, dizler, dişler, saç, tırnak ve cilt problemlerine karşı hassasiyetimiz artabilir.

Mesai saatlerinin başlangıcında Ay-Neptün atmışlığı etkinleşiyor. Çevremize daha sempatik, yardım sever ve iletişim kurma eğilimde olacağız. Çalışmalarımızı uyumlu ve yapıcı tavırlarla ilerletme gayreti gösterebiliriz.

Bu enerjiyi gerek iş gerek özel hayatımızdaki engel ve sorunlara çözüm üretmek açısından değerlendirebiliriz. Zira bu enerji ile daha ödün verici daha fedakâr olacağız.

Yaratıcı uğraşlarımız varsa duygularımızı daha etkin bir şekilde kullanabiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Plüton ayını noktada birleşiyor. Duygusal karışıklıklar içinde kalabiliriz. İlişkilerimiz ve bağımlılıklarımızı gözden geçirmek zorunda kalacağımız koşullar oluşabilir. Ancak hemen sonrasında gerçekleşecek olan Ay-Güneş atmışlığı uyum veren enerjiler getirecek. Bu saate sarkan işlerimiz varsa halletmek adına bu enerjiden faydalanabiliriz.

Sosyalleşmek, partnerimiz ile yakınlık kurmak veya İlişki problemlerimizi çözmek adına da bu enerjiyi değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.