8 Kasım 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay Akrep burcunun evinde ilerliyor. Derin duygularla güne başlıyoruz. Kişisel değişim ve dönüşüme yol açacak fırsatlar elde edebiliriz. Potansiyel olarak karmaşık görünen konulardan uzak durmamız da gerekebilir.

 

Günün ilk saatlerinde Ay-Plüton atmışlığı ile güne daha bilinçli, daha net bir anlayış ve motivasyonumuz yüksek başlayabiliriz.

 

Gün ortalarında Ay-Mars karesi ile gerek toplumsal gerek kişisel yaşantımızda dürtüsel saldırgan ve bencil davranışlar gelişebilir ve bu tür olaylar, kavgalara, kazalara ve yaralanmalara neden olabilir. Eylemlerimiz de yanlış anlaşılabilir. Dolayısıyla olaylara sabırlı ve politik yaklaşmalı, en ufuk bir provokasyona kapılmamaya çalışmalıyız.

Enerjimizi zor görevlerimizi yerine getirmek, vaktimiz varsa egzersiz ve spor yaparak kullanmaya çalışmalıyız.

 

Ay 15.39–22.00 saatleri arasında boşlukta ilerleyecek ve sonrasında Yay burcuna geçecek.

 

Bugün büyük şans gezegenimiz Jüpiter Akrep burcu yolcuğunu sonlandırarak 2 Aralık 2019 tarihine kadar kalacağı yöneticisi olduğu Yay burcuna giriş yapıyor.

Bu zaman içinde daha iyimser bir yapıda olacağız. Yeni deneyimler, yeni keşifler ile ufkumuzu genişletmek, bize tanıdık olanın ötesine geçmek isteyeceğiz.

İş, ev, ilişkiler, inançlarımız ve ilgi alanlarımız da değişime uğrayabilir.

Sevgili dostlar bütün bu değişimler hayat yolcuğumuzda büyümemiz ve gelişmemiz için gerekli olan deneyimlerdir.

Bu dönem, önemli bir projeyi gerçekleştirebilir, gelecek için planlar yapabiliriz. Profesyonel ve finansal başarılar elde edebiliriz.

Çocuklar, eğitim, seyahat, adalet, binicilik ve ekstrem sporlarında büyük gelişmeler yaşayabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım