6 Kasım 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Terazi burcunda ilerliyor.

Sabah erken saatlerde Ay-Mars arasındaki trine açının etkisiyle cesaretimiz ve mücadele gücümüz yüksek güne başlıyoruz.

 

Ay boşluğa girmeden Terazi burcundaki son açısını Venüs kavuşumu ile etkinleştirecek. İsteklerimize göre hareket edebiliriz. İş, özel görüşmelerimiz ve finansal işlerimizde çok daha fazla fayda sağlayabiliriz.

 

Ay saat 11.19 da boşluğa girecek ve saat 16.03 e kadar olan zaman içinde önemli işlerimizi, görüşmelerimizi ve kararlarımızı almaktan ziyade rutin görevlerimizi tamamlamak, kendimizi akışa bırakarak ilerleme sağlamaya çalışmalıyız.

 

Ay Akrep burcunda girişi ile derin duygular, hırs ve tutkulu enerjiler getirecek. Çalışmalarımız ve uğraşlarımızın derinliklerine motive olarak ilerleme sağlayacağız.

 

Günün gezegen hareketinde Güneş-Neptün trinesi ile hayatın stresini birkaç gün geride bırakarak kendimizi daha rahat hissedeceğiz. Çevremize karşı hassasiyetimiz ve empatimiz de artırıyor. İhtiyacı olan kimselere yardımlarda bulanabiliriz.

iş çabalarımızda büyük bir kararlılık, güven ve cesaret gösterebilir, daha fazla  üretkenlik ve başarı sağlayabiliriz. Geçmiş finansal işlemlerimizden veya yatırımlardan fayda sağlayacağımız koşullar ortaya çıkabilir yada mevcut yatırımların değerini artırabiliriz.

Bir şey satmak, pazarlamak veya reklâm vermek içinde bu enerjiden faydalanabiliriz.

Eğer yaratıcı bir alanda çalışıyorsak, kendi sanatımızı ifade etmede kolay bir akış bulacağız. Özellikle yazı, fotoğraf, müzik ya da tiyatro gibi konuların daha incelikli özüne hayallerimizi katarak önemli başarı yakalayabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım