5 Kasım 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Terazi burcunun evinde ilerliyor. İkili ilişkiler, mali gelişmeler, güzellik estetik ve moda gibi konular ön plana çıkıyor. Olayları bir bütün olarak görmeye ve adil davranmaya çalışacağız. Nezaketli ve uyumlu ilişki yöntemiyle işlerimizi halledebiliriz.

 

İş ve sosyal çevremizde gelişen olaylar karşısında içgüdüsel kendimizi meselelerin içinde bulabiliriz. Sorunları, zor meseleleri tarafsız bir gözle bakarak taraflar arasında çözüme odaklanarak arabuluculuk misyonu yüklenebiliriz.

Toplumsal konulara yönelik denge, adalet, hak, hukuk gibi kavramlar güncelleşebilir.

Terazi’nin güçlü ortaklıklarla beslenen bir burç olması dolayısıyla gün boyunca yalnız kalmamaya çalışabilir, Beş duyumuza hitap eden her şeyden ayrı bir keyif duyabiliriz.

Meşguliyetlerimiz dışında partnerimizi aramak sosyal ortamlarda gezmek onunla daha fazla birliktelik yaşamak için planlar geliştirebiliriz.

Sağlılığınız konusunda bel, börek ve üreme organlarınınız korumaya çalışmalısınız

 

Akşam saatlerinde Ay-Plüton karesi etkinleşiyor. Ego çatışmaları hırs ve rekabetli durumları açığa çıkaran bir enerjidir. Bir takım önemsiz konular büyük krizlere yol açabilir. Partner, arkadaş veya dostlarımızla olan ilişkilerimizde hoşnutsuzluk yaşadığımız konular yüzünden onlara yabancılaşacak kadar ileriye gidebileceğimiz tepkiler verebilir yada onlardan bu tür tepkilerle karşılaşabiliriz.

Bu stresli enerjiyi gerginliklerin tırmanmasına izin vermeden, uğraş alanlarımıza yönlendirmeliyiz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.