2 Kasım 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Aslan burcunun evinde ilerleyen Ay Venüs’e atmışlık ve Jüpiter’e doksanlık açısını etkinleştirdikten hemen sonra boşluğa girecek ve saat 08.48 de Başak burcunun evine giriş yapacak.

Önümüzdeki iki gün boyunca sağlık, hijyen, düzen, iş,  ve hizmet konularını ön plana çıkaracak.

 

Ay Başak burcuna geçişi ile Uranüs trinesi, Merkür karesini etkinleştirecek. İş yada ev ortamımızda olayların hızı artabilir.

Rutinimizin dışına çıkıp farklı ortamlarda bulunmak, farklı olmak ve zorlayıcı işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz.

İletişim ve ulaşımda sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliriz. Uğraş vermemiz gereken işlerimizde gecikmeler ve kısıtlamalar canımızı sıkabilir. Sohbet ortamlarında, önemli konuşmalarda yanlış anlamak yada anlaşılmak gibi uyumsuzluklara maruz kalabiliriz. Bu zaman içinde kaygı uyandırıcı haberler almamızda mümkün. Dolayısıyla, olayları büyütmemek, esnek olmak ve kelimeleri seçerek konuşmak önemli olacak.

 

Akam saatlerine doğru Ay-Satürn trinesi etkinleşiyor. Konsantrasyon ve disiplin gerektiren işlerde başarı sağlayabiliriz. Kamusal alanlardaki işlerimizi, parasal mevzularımızı halletmek adına uygun bir zaman diliminde olacağız.

İş ve kişisel yaşantımızdaki sorunlarımızı, eski alışkanlıklarımızı kolayca aşabilmemiz için fırsatlar da önümüze çıkabilir.

Şimdiye kadar etkisinde çokça kaldığımız anılarımız, hayallerimiz veya herhangi bir konudaki duygularımıza çözüm getirmek adına  bir psikolog ya da geçmiş yaşam terapistinden danışmak almak içinde değerlendirebileceğimiz bir zaman dilimi.

Bu enerjiyi aile bireylerimiz veya ebeveynlerimiz ile finansal destek alış verişleri adına da değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım