19 Ekim 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Kova burcunda ilerliyor. Yenilik ve sürpriz gelişmelere açık olacağız. Günlük planlarımızı fark yaratabilecek fikirlerimiz ile ilerletmeye çalışabiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay Kova burcunda son bağlantılarını, Jüpiter’e kare Güneş’e üçgen açıları ile gerçekleştirecek. Fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak rahatlığa ve aynı zamanda abartılara eğilim gösterebiliriz. Gerek iş gerek özel ilişkilerde zorluklar açığa çıkabilir. Dolayısıyla anlayışlı olmak, geçmiş deneyimlerimizden faydalanarak konulara şekil vermeye çalışmalıyız. Ayrıca, alış veriş, yeme ve içmemizde kontrollü olmalı abartmamaya özen göstermeliyiz.

 

Ay saat 15.28 de boşluğa girecek ve günün son saati 23.21 de Balık burcuna giriş yapacak. Günün geri kalanında plan ve programımızda değişiklikler olabileceğinden, yeni girişimlerde bulunmak yerine akışta kalmak rutin konularla ilerleme kaydetmeye çalışmalıyız.

 

Günün gezegen hareketinde Merkür- Mars ile doksanlık, Neptün ile yüz yirmilik bakış açılarında olacak. Huysuz, akresif davranışları, anlaşmazlıkları ortaya çıkarabileceği gibi tartışmalara ve açık düşmanlıklara yol açacak durumlar oluşabilir.

Dolayısıya, İletişimlerde bulunurken karşımızdaki insanları dikkatlice dinlemek ve konuşmadan önce iki kez düşünmenin önemini görebiliriz. 

Bu etki altında iş girişimlerinde bulunmak, önemli kararlar vermek veya müzakerelere girmek iyi bir zaman değil. Önemli işlere veya yasal meselelere katılmamız gerekiyorsa, profesyonel yardım almadan harekete geçmemekte fayda var.

Bu enerjiyi yaratıcı ve sanatsal çalışmalara yönlendirebiliriz. Daha önceden hayal kırıklığına neden olan bir projemiz varsa alternatif yol ve yöntemlerle üzerinde çalışabiliriz, spor ve eksersiz yaparak da kendimizi daha iyi hissedebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.