18 Ekim 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Kova burcunda ilerleyen Ay güne sıra dışı ve yenilikçi enerjiler veriliyor. Meşguliyetlerimizi daha yaratıcı ve farklı bir bakış açısıyla ilerletmeye çalışacağız. Sosyal konular, arkadaş toplantıları, grup çalışmaları ön planda olabilir. Her hangi bir planımızı kavramlaştırabiliriz. Akupunktur yada refleksoloji gibi enerji çalışmaları yapmak içinde bu enerjiden faydalanabiliriz.

 

Çok erken saatlerde Ay-Venüs karesinin gergin etkisi bu saatlerde uyanıksak ilişkilerimize yansıyabilir.

 

Günün ilk yarısı Ay-Merkür karesi etkili olacak. İletişimlerimizde mizacımızdan dolayı anlaşmazlıklar yaşayabiliriz. Kendi düşüncelerimiz dışında, başkalarının düşündükleri şeyleri hiç önemsemeyebiliriz. Dolayısıyla Önemli görüşmeler, toplantılar ve iş ticari ve finansal kararlarımızı bugünlük ertelemekte fayda var.

Ev ortamı ve özel yaşantımızda da olayların hızı artabilir, meseleleri büyütüp kolay tartışmalara girebiliriz. Olaylara esnek ve açık görüşlü yaklaşmak, önemli konuları da gündeme getirmemekte fayda var.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Mars ile aynı noktaya geliyor.  İçgüdüsel değişim ve macera arzusu duyabiliriz ancak gerginlikler ve kazalara açık olacağız. Erkek figürleri ve ilişkilerde stresli ve üzücü durumların oluşması söz konusu olabilir. Sorunlar ve anlaşmazlıklar karşısında, karşı atağa geçmeden Bir süre beklemede kalmalı mantıklı olmaya çalışmalıyız. Zira vereceğimiz tepkiyi daha sonradan kendimizin verdiğine inanmakta güçlük çekebilir, pişmanlık duyabiliriz.

Özellikle Trafikte normal zamanlardan daha fazla dikkatli olmaya özen göstermeliyiz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.