10 Ekim 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Yeniay fazında ve Terazi burcunda ilerleyen Ay saat 03.45–07.10 arası boşlukta olacak ve sonrasında Akrep burcunun evine giriş yapacak. Hırs, tutku ve mücadeleci olacağımız enerjiler getirecek.

Ortak gelirlerimiz, kredi, banka işlerimiz, vergi, sigorta, nafaka meselelerimiz ile ilgili konulara yaklaşık iki gün daha çok enerji harcamak zorunda kalabiliriz.

Günlük yaşamımızda isteyerek veya koşulların zorunluluğu ile hayatımızdaki eski yapıları ortadan kaldırmak, yeni şeylerin büyümesine izin vermek isteyebiliriz.

Spritüel, okült konuları araştırmak, enerji çalışmaları ve şifa uygulamalarına ilgimiz artabilir.

Cinsel ve üreme organları, idrar yolları her zamankinden daha hassas ve hastalıklara açık olabileceğinden sağlığımıza da dikkat etmekte fayda var.

 

Sabah saatlerinde Ay-Merkür kavuşumu ve Uranüs karşıtlığı etkinleşiyor. Değişken bir ruh haliyle güne başlıyoruz. Beklenmedik gelişmeler, haberler almamız mümkün dolayısıyla, esnek olmak ve anlayış geliştirerek olay ve konulara yaklaşmanın faydasını görebiliriz.

 

Gün ortalarına doğru Ay-Satürn atmışlığı ile sabah saatlerinde yaşadığımız olumsuz durumları daha objektif olarak değerlendirebilir, ilişkilerimizi düzeltme, işlerimizi yolunu koyma imkânı bulabiliriz. Destek aradığımız konular içinse otorite figürlerimize başvurabiliriz.

 

Günün gezen hareketinde ise Merkür-Uranüs karşıtlığını etkileşiyor. Kişisel ve toplumsal alanlarda huzursuzlukları da beraberinde getiriyor. Ön görülemez durumlar oluşabilir, günlük yaşam düzenimiz yada planlarımız bozulabilir.

Plan yapmak, iş anlaşmalarını müzakere etmek veya sabır ve öz disiplin gerektiren herhangi bir zihinsel göreve katılmak için uygun bir zaman değildir. Dolayısıyla akışla ilerleme sağlamak daha akıllıca olacaktır.

Her türlü İlişkilerde fikir ayrılıkları, kutuplaşmalar küfürlü konuşmalar yada hakaretler gergin durumlara yol açabilir. Meseleleri büyütmemeye ve esnek olmaya çalışmalı, sonradan pişman olacağımız tepkileri vermemeliyiz.

Toplumsal açıdan, basın, bilgisayar, internet sorunları ve sınırlamalarıyla karşılaşılabilir. Bu kısıtlamalara sosyal medya üzerinden tepkiler doğabilir.

Özellikle elektrik elektronik ve teknik işlerde çalışanlardansak birkaç gün her zamankinden daha fazla dikkatli olmalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler