8 Ekim 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü ve ilk saatleri Ay Terazi burcunun evine giriş yapıyor. Uyum, denge ve paylaşımcılığımız ön plana çıkıyor. İkili ilişkiler, sanatsal konular ve hukuksal meselelere yaklaşık iki gün enerji ve zaman harcayabiliriz.

Yarın yeni bir ay oluşturmaya hazırlanan Ay Balzamik fazda ilerliyor. Bir önceki Başak Yeniayında geliştirdiğimiz çalışmalarımız, çabalarımıza dikkatimizi çekeceğimiz bir zamandayız. Dolayısıyla bu enerjiyi iş ve uğraşlarımızı tamamlamak için değerlendirebiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Satürn doksanlık bağlantı içinde olacak. Günlük Motivasyonumuzda düşüş hissedebiliriz. Dolayısıyla gitmemiz gereken yönü belirlemeli, gerçekleştirmek istediğimiz görev ve sorumluluklarımızı daha fazla ciddiye almalıyız.

Balzamik Ay’ında etkisi ile İş, aile ve özel yaşamınızla ilgili çözülmemiş sorunlarla karşılaşmamız da mümkün olabilir. Bu geçmişte yaşadığımız çekişmeler, içsel tepkiler, kırgınlıklar, eksik ve hatalı olduğumuz durumları gözden geçirmemiz için iyi bir fırsat olabilir. Bu sayede enerjimizi gereksiz yere harcadığımız etkenlerin farkına varabilir, bundan sonrası için daha fazla tedbirli olmaya çalışabiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Mars arasında gerçekleşen üçgen açı ile enerjimiz yükseliyor. bu saatlerde duygularımıza göre hareket edip, ihtiyacımız olanı elde etme şansına sahip olabiliriz. Daha sıcak ve coşkulu tavırlar yükleyecek olan bu enerji ile gün içinde karşılaştığımız ilişki sorunlarını da kolayca aşabiliriz.

Sevdiklerimizin desteğini almak, bir arada olmak ve daha samimi bağlar oluşturmak için bu enerjiyi kullanabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.