5 Ekim 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Aslan burcunun evinde ilerliyor. Dışa dönük enerjiyle güne başlıyoruz. Heyecan verici farklı alanlara yönelmek, risk almak ve cesaretimizi ortaya koymak adına günün ilk yarısı daha uygun koşullar hâkim.

 

Gün ortalarında Ay-Merkür ile atmışlık, Jüpiter ile doksanlık bağlantılar içinde olacak. Daha sempatik ve daha anlayışlı olacağız. Ancak, sorumluluklarınız ve arzularımız arasında denge kurmakta zorlanabiliriz, çalışma arkadaşlarımız veya kendimize en yakın olanlarla zorluklar ve çatışmalar yaşamamız mümkün olabilir. Dolayısıyla, zamanımızı verimli değerlendirmeye çalışmalı, harcamalarımızı, yeme- içme ve beklentilerimizi abartmamalıyız.

 

Sonrasında Ay saat 14.34 de boşluğa girecek ve ilerlemesini boşlukta devam edecek. Fiziksel ve ruhsal enerjimizi normal akışa bırakarak ilerleme sağlamaya çalışabiliriz. Yarım kalan işlerimizi toparlayarak, sevdiklerimize zaman ayırarak, dini ve manevi görevlerimizi yerine getirerek bu zamanı değerlendirebiliriz

 

Günün gezegen harekinde ise, Venüs 5 Ekim–16 Kasım tarihleri arasında Akrepten Terazi burcuna gerileyecek olmasıdır. İlişkiler ve finansal konularda düzen bozucu enerji akışıdır. Sağlam temellere dayanmayan ilişkiler ve ortaklıklarda bitişler söz konusu olabilir.

Bu dönem Estetik operasyon, finansal girişimler, ticari anlaşmalar ve evlilik kararlarından uzak durmalısınız.

Bu enerjiyi, finansal durumunuzu gözden geçirmek, bütçe ayarlamaları yapmak, lüks tüketimden uzak durmak ve yeni planlar geliştirmek adına değerlendirebilirsiniz. Zaman ve imkânınız el verirse kişisel gelişim kurslarına katılarak kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.