1 Ekim 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay İkizler burcunun evinde ve boşlukta ilerliyor. İletişim ve ulaşım alanlarında daha dikkatli olmamız gereken bir gün geçirebiliriz.

İşimiz, uğraşlarımız ve bağlantılarımızı her zamankinden daha hızlı sonuçlandırma ihtiyacı içinde olsak ta, yoluna koymakta zorlanacağımız pek çok engelle karşılaşabiliriz.

Fikirlerimizi paylaşma dürtüsü ile kardeş, dost, yakın çevre ve komşularımız ile bir araya gelebiliriz.

Aynı zamanda sinirliliklere neden olan koşullar ortaya çıkabilir, bu yüzden bu enerjiyi akıllıca kullanmakta fayda var. İletişimlerde ön yargılı tutumlar ve huzursuzluklar yaşayabiliriz. Olmadık sebeplerden, başkalarını gereksiz yere kırabilir veya kırılabiliriz. Dolayısıyla uyumlu, dengeli ve orta yollu olmaya çalışmalıyız.

 

Ay günün çoğunluğunu boşlukta geçireceğinden yeni başlangıçlar, önemli kararlar ve tutamayacağımız sözler vermemeye çalışmalıyız. Zira fikrimiz ve şartlarımız değişime uğrayabilir.

Daha önceden farkına varmadığımız noktaları görebilmemiz açısından oldukça elverişli olan bu enerji ile eksik kalan tamamlanması gereken işlerimizin ayrıntılarıyla ilgilenmek hatalı ve yanlış olanı düzeltmek, düzenlemek adına değerlendirebiliriz

 

Ayrıca ilerleyen saatlerimizi dinlenmek, tefekkür, ruhsal çalışmalar, şifa çalışmaları, yaratıcı uğraşalar ve el becerilerimizi geliştirmek adına bu enerji kullanabiliriz.

 

Ay saat 21.00 da Yengeç burcunun evine girişi ile daha rahatlayıcı koşullar getirecek. Hemen sonrasında Ay Uranüs atmışlığı ile son bağlantısını gerçekleştirecek olması, duygularımızı sevdiklerimizle paylaşacağımız hoş bir gece geçirmemize imkân sağlayacak sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.