24 Eylül 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın son ilk iş günü Balık burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Plüton ve Jüpiter ile uyumlu açılar gerçekleştirdikten hemen sonrasında saat 08.25 de boşluğa girecek ve günü boşlukta bitirecek.

Yarın Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay öncesi duygularımız çok hassas ve hatalara elverişli olabilir. Dolayısıyla dürtü ve tepkilerimizde kontrollü davranarak hatalara elvermemeye çalışmalıyız.

Kişisel ve mesleki hayatımızda ekstra zorluklar karşımıza çıkabilir. Olayları akışına bırakmak yapacağımız en iyi seçim olabilir.

Özellikle yorucu ve mücadele isteyen işlerle uğraşıyorsanız çok dikkatli hareket etmelisiniz. Zira yanlış anlama, kuşkulanma, kandırılma, dikkat dağınıklığı ve belirsizliklerin içinde bocalayabilirsiniz.

Girişimlerde bulunmak ve ciddi kararlar almak için de pek uygun bir zaman değil.

Maddi konularda özellikle harcamalarımızda her zamankinden daha tedbirli olmalıyız.

 

Dolunay öncesi hedeflerimizi, isteklerimizi netleştirmek ve yeniden yapılandırmak için planlar geliştirmek, yada mistik ve dinsel temalara daha fazla yoğunlaşarak günümüzü geçirmeye çalışabiliriz sevgili dostlar.

 

Günün gezegen hareketinde Merkür-Mars trinesi etkinleşiyor. Zihinsel enerji ve yoğunlaşma artışı getiren bir enerjidir. Sağlam, mantıklı ve cesur fikirlerimizi hayata geçirebiliriz. İş aramak, anlaşma,  sözleşme yapmak, duygularımızı sevdiğimiz kişiye açmak adına değerlendirebiliriz. Ancak bugünlük harekete geçmemeli Dolunayı beklemeliyiz.

Ayrıca iş, siyaset ve hukuk alanlarında da önemli gelişmeler de yaşanabilir.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım