19 Eylül 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Oğlak burcunda ilerleyen Ay, duygularımızdan çok, mantığımızın öne geçtiği enerjiler veriyor. Mesleğimizi, kariyerimizi, ailemizi çevreleyen konular ve hayatımızdaki otorite figürlerini ön plana çıkarıyor.

Kalıcı ve sağlam olmasını istediğimiz işlerimizde daha fazla çaba gösterebiliriz.

Henüz ayakta olmadığımız günün ilk saatlerinde Ay-Jüpiter ile atmışlık, Plüton ile kavuşum açılarını etkinleştirecek.

Gün ortasında ise Ay-Merkür trinesini etkinleştiriyor. İletişimlerimiz ve bilgi alış verişlerimiz artacak. Yazılı ve sözlü iş girişimlerinde bulunabiliriz. Sevdiklerimizle haberleşebiliriz. Çok fazla olayla karşılaşabilir yada haberler duyabiliriz. İlişki sorunlarımız varsa problemlerimizi çözmek adına değerlendirebilir yada duygularımızı partnerimize açıkça ifade edebiliriz.

 

Akşam saatlerine doğru Oğlak burcundaki son bağlantısında Ay- Güneş trinesi ile olumlu enerji akışına devam edecek. İş girişimlerinde ve başvurularda bulunmak, mevki sahibi kişilerle görüşmeler yapmak, para yada emlakla ilgili işlemlerimiz ve bazı düzenlenmiş çalışmalarımızın yolunu açmak adına değerlendirebiliriz.

Sosyal organizasyonlara katılmak ve özel ilişkimizi geliştirmek içinde destekleyici enerjiler alacağız.

 

Ay saat 20,10 da boşluğa girecek ve günün geri kalan bölümünü boşlukta kapatacak. Yaşamsal koşullarımıza sakinlik getiren bu içe dönük, enerjiyi dini ve manevi görevlerimizi yerine getirerek, dinlenerek, sevdiklerimizle ilgilenerek değerlendirmeye çalışabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.