13 Eylül 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay Akrep burcunun evinde ilerliyor. Güne derin duygular, hırs ve tutkulu enerjiler veriyor. Çalışmalarımız ve uğraşlarımızın derinliklerine kolay motive olabiliriz. Gerçekte gördüğümüzden fazlasını görmek, bilmek ve araştırmak isteyebiliriz. Ortak gelirler, banka işlerimiz, nafaka, miras veya sigorta konularındaki alacak-verecek meselelerimiz ile meşguliyetlerimiz artabilir.

Bilim, matematik ve psikoloji alanlarında çalışanlar veya eğitim alanlar da oldukça elverişli bir gün geçirebilirler.

 

Ay sabah saatlerinde Jüpiter ile uyumlu bağlantı kuracak. Güne özgüvenli, iyimser ve cesur başlıyoruz. Gün içinde verimliliğimizi arttıracak planlar geliştirerek işimize ve meşguliyetlerimize başlamalıyız. Zira Ay hemen sonrasında Neptün ile karşı karşıya gelecek. Dünyasal işlerimizde denge sağlamakta zorlanabiliriz. Dikkatimiz dağınık, ön yargılı ve olayları büyütme eğilimi gösterebiliriz. Dolayısıyla fiziksel güç ve çaba gerektiren konuları günün ikinci yarısına bırakmakta fayda var. Yaratıcığımızı geliştirebileceğimiz uğraşlar, hayır işleri, şifa çalışmaları gibi ruhsal yönümüzü besleyeceğimiz konulara kolay odaklanabiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Plüton trinesi ile Kafamıza koyduğumuz işlerin sonucuna ulaşmak, baskı ve sınırları ortadan kaldırmak için bir hayli çaba gösterebiliriz. Derinleşen hislerimiz sayesinde çevrenizdeki etkili ve yetkili kimselerden çok rahat yardımlar talep edebilir, beklentilerimize karşılık bulabiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde ise Satürn, Venüs-Uranüs karşıtlığına olumlu bağlanıyor. Hayatımızda olumlu değişiklikler yapmak için ideal bir zamandır. pratik ve sağduyulu bir yaklaşımla, kariyer, iş, ilişki ve finansal konularda önemli gelişmeler kaydedebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım