12 Eylül 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Terazi burcunda ilerleyen Ay saat 01.58 de boşluğa girecek ve günün büyük çoğunluğunda boşlukta kalacak.

Hayatımızın her yönünde denge ve uyum sağlama cabası içinde bir gün geçirebiliriz.

Yeni girişimler, önemli kararlar, toplantılar ve uzun vadeli kalıcılık adına yapılan planlarımızda ısrarcı olmamalı mümkünse bu günlük ertelemeliyiz.

Eksikliklerimizi tamamlamak, hatalı, yanlış olanı düzeltmek ve rutin konularla uğraş vermek en iyisi olacak.

Fiziksel ve ruhen bizi zorlamayacak uğraşlara yönelmek, sosyal ortamlarda sevdiklerimizle buluşmak, moral ve enerji toplamak adına bize iyi gelebilir.

 

Ay saat 21.15 de Akrep burcunun evine giriş yapacak. Duyularımız ve ilgi alanlarımızın derinliklerine odaklanacağımız enerjiler getirecek.

 

Gökyüzünde Jüpiter –Plüton uyumluluğu devam ederken, Venüs-Uranüs Karşıtlığı etkinleşiyor. Bağımsızlık isteğiniz bu dönem daha fazla artabilir. İkili ilişkiler ve finansal konularda büyük değişimlere neden olabilecek bir transittir. Dolayısıyla bazı önemli ilişkilerde ani bitişler yaşanabilir. Özellikle ciddi ilişki arayanlardansanız birkaç gün boyunca yeni bir ilişkiye başlamamalısınız zira ilişkiniz uzun vadeli olmayacaktır.

Daha da önemlisi kişisel ve toplumsal alanlarda, ekonomik açıdan zorlanmalara neden olacak koşullar ortaya çıkabilir.

Pek çok ortaklı işler, şirketler, ticari kuruluşlar mali sıkıntı içine düşebilir yada iflas bayrağını çekebilir. Paraya dayalı pek çok ilişki bozulabilir.

Kişisel olarak da bütçenizi yeniden düzenlemek, dürtüsel harcamalardan kaçınmanız gereken koşullar ortaya çıkabilir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım