11 Eylül 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Yeniay fazında Terazi burcunun evinde ilerleyen Ay denge, adalet, hak, hukuk ve barış kavramlarını ön plana çıkarıyor. Uzlaşma gereken işlerimiz, finansal meselelerimiz, ortaklık ve evlilik konularında halledilecek işlere odaklanabiliriz. Olayları bir bütün olarak görmeye ve adil davranmaya çalacağız. Dolayısıyla kişisel çekişmelerden yada rahatsızlık hissine kapıldığımız olgulardan kaçınmaya özen gösterebiliriz.

Güzelleşmek, bakım yaptırmak ve alış veriş konularını gün içinde imkânlarımız el verdiğince planlarımıza dâhil edebiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Güneş, Jüpiter ve Plüton ile uyumlu açılar etkinleştirecek olması. Şans, başarı ve olumlu değişimlerin yanı sıra, güç, manevi ve kişisel büyüme, zenginlik yaratma ve mesleki ilerleme ile ilişkili gelişmeler yaratan bir geçiştir.

Hedeflerimize ulaşmak için ideal olan bu kombinasyonu, bu hafta boyunca değerlendirmeye çalışmalıyız. Yeni projeler başlatmak, girişimlerde bulunmak, projelerimizi genişletmek ve daha fazla güç ve etki kazanabileceğimiz fırsatlar elde edebiliriz.

Kişisel veya profesyonel problemlerimizi çözülmek için de değerlendirebiliriz.

Otorite figürlerimizden maddi manevi destekler alabiliriz.

Yaşam yolumuzda İlerlemek için gereksiz ve modası geçmiş unsurları bırakmak için yine ideal bir geçiştir. Zira bir sonraki aşamanın başlaması için bitmesi gereken şeyleri bitirmek bu dönem başka bir zamandan daha kolay olacağını unutmamak gerekir.

Geçmişte yaptığımız tüm çalışmalarımızın ve iyiliklerimizin karşılığı önümüze çıkabilir.

Yurtdışı bağlantılı işlerimiz ve Hukuki konulardaki meselelerimizde de olumlu yönde ilerlemeler kaydedebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.