10 Eylül 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Yeniay fazında Başak burcunda ilerliyor. Güne verimli ve üretken olacağımız enerjiler veriyor. Ayrıntılara odaklanmak, sıradan görevlerimizi sürdürmek oldukça kolay olacak.

Dün gerçekleşen Yeniayın enerjisini daha çok yeni hedeflerimize, yeni planlarımıza ve yeni projelerimize yoğunlaştırabilir, yetenek ve tecrübe alanlarımıza dair girişimlerimizi hızlandırabiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay Başak burcunda son bağlantısını Mars trinesi ile etkinleştirecek. Enerjimiz, cesaretimiz ve öz güvenimizi yükseltecek enerjiler barındırıyor. Dolayısıyla duygusal ve fiziksel olarak hızlı harekete geçebiliriz. Yeniayında desteği ile Hayatımızla ilgili yeni adımlar atmak, girişimde bulunmak ve hızlı ilerlemeler kaydetmek adına kendimizi oldukça kararlı ve cesur hissedebiliriz

 

Sonrasında Ay yedi dakika boşlukta olacak ve saat 18.20 de Terazi burcunun evine giriş yapacak. Adil ve tarafsız olacağımız enerjiler getirecek. Çalışmalarımızı denge kuran fikirler eşliğinde ilerletmeye çalışacağız. İş toplantılarımızı ve bağlantılarımızı adil bir şekilde yürütebiliriz.

Sosyal ruh halinde olacağız. Başkalarının bakış açsını görmek kendimizi geliştirmek isteyebiliriz. İlişkilerde fikirlerimizi birebir tartışabilir, yüzleşebilir kurmak istediğimiz dengeyi sağlayabiliriz. Arkadaşlarımız yada aile üyelerimiz arasında arabuluculuk girişimlerinde bulunabiliriz.

Dekorasyon işlerimiz, sanatsal ve estetik temalı konular da yaklaşık iki gün boyunca ilgi alanımızı meşgul edebilir.

Günün son saatlerini Ay-Satürn karesi ile kapatacak. Duygularımız ve ilişkilerimizin etkilenmesine neden olacak koşullar ortaya çıkabilir. Dolayısıyla enerjimizi kendimizi iyi hissettirecek uğraşlara harcamalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.