9 Eylül 2018 Pazar günü Saat:21.02 de Ay, Başak burcunda Güneş ile 17 derecede kavuşacak ve Yeniay doğacak.

 

Her Yeniaylar, başlangıç ve yenilenme enerjileri getirirler.

Başak burcu Yeniayı 11 Ağustos'ta gerçekleşen Aslan burcu Güneş tutulmasından bu yana ilk Yeniay olma özelliğine sahip. Dolayısıyla, tutulma döngüsü içinde gerçekleşen her Yeniay, uzun vadeli hedeflerimizde gelişme göstermemiz bakımından yeni bir aşamayı temsil eder.

 

Başak burcu İkizlerden sonra Merkür’ün yönetiminde olan ikinci burçtur.

Toprak elementinin değişken nitelikle burcu olana Başak Zodyak’ın 6.evini temsil eder.

Sağlık, gündelik hayat, iş, çalışma, hizmet, eğitimle ilişkili olan Başak burcu Yeniayı alçak gönüllü, çözümleyici, eleştirici, detaycı ve titiz enerjilerin artmasını sağlayacak.

 

Neptün karşısında gerçekleşen Yeniay, Plüton ve Jüpiter’e uyumlu bağlantılar kurmakta.

Yeniay horoskopunda sıfır derece Boğa burcu yükselirken, yöneticisi Venüs ise yine sıfır derecede karşıt burcu Akrep yerleşiminde.

Yaklaşık dört hafta boyunca Neptün'ün neden olacağı sorun ve problemlere, Jüpiter ve Plüton’un yararlı yönleri ile çözümler bulmaya çalışabiliriz.

 

Yeniay ile hayatımızı iyileştirmek, yeniden şekillendirmek ve önemli değişiklikler yapma fırsatı bulacağız.

Merhametli, yaratıcı, ruhsal ve hayırsever faaliyetlerimiz artabilir.

Gizli sırları açığa çıkarmak ve yalanları ortaya çıkarmak için kendimizde yoğun bir odaklanma ve kararlılık bulacağız.

Rekabet ve iddialı insanlarla başa çıkmak için güç ve etkili olabiliriz.

Eğitim konuları ve uzun mesafeli yolculuklar gündemimizde olabilir.

Ufkumuzu geliştireceğimiz deneyimler de yaşayabiliriz.

 

Yeni bir beslenme, diyet ve spor programlarına elverişli olan Yeniay, bağışıklık ve sindirim sistemiyle ilgili sağlık problemlerini de arttırabilir. 

 

Yeniay diğer burçlarla birlikte Başak, İkizler, Yay  ve Balık  burçlarını daha fazla etkileyebilir

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan) Sevgili Koçlar, iş verimliliği ve sağlık uygulamalarınızı geliştirici yeni fikirler geliştirebilirsiniz. İşinizde hem yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz hem de daha karlı çıkacağınız yeni görev ve sorumluluklar üstlenebilirsiniz. İş veya ekip arkadaşlarınızda değişimler söz konusu olabilir. Sağlığınızla ilgili yeni bir tedavi sürecine başlayabilirsiniz.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Sevgili Boğalar, romantik ve sevgi paylaşımlarınızda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Entelektüel odaklı eğlencelere ilginiz artabilir. Çocuklarınızın eğitimsel gelişmeleriyle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaratıcılığınız yada sanatla ilgili uğraşlarınızı sosyal alanlarda gösterme fırsatı bulabilir hem de maddi kazanç elde edebilirsiniz.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Sevgili İkizler, aileniz, anneniz ve kendinize yakın bulduğunuz bayan figürleriyle iletişimleriniz artıyor. her birlikte olacağınız eğlenceli birliktelikler kurabilirsiniz. Eviniz için gerekli olan değişim, bakım-onarım, alış veriş gibi planlamalar yapabilirsiniz. Her hangi bir konuda otoritede figürlerinizden destek ve teşvik edici yardımlar alabilirsiniz.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Sevgili Yengeçler, iletişim kurma, merakınızı giderme ve haber alış-verişlerinde bulunma arzularınız ağır basıyor. İş yada ticari konularda anlaşma, sözleşme gibi durumlar gündeminize gelebilir. Yeni bir eğitim, kurs yada seminer programlarına yazılabilirsiniz. Kardeşlerinizle sık sık görüşebilir kısa gezilere çıkabilirsiniz.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos) ) Sevgili Aslanlar, finansal konulardaki hedeflerinizi yaratıcı fikirler geliştirerek fırsatlara dönüştürebilirsiniz. Kazancınızı arttırmak, geleceğinizin güvencede olmasını sağlamak amacıyla yeni başlangıç olanakları bulabilirsiniz. İş görüşmeleri yada bir planınızı gerçekleştirmek için seyahatlere çıkabilirsiniz.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Sevgili Başaklar, kendinizi yenileme yeni adımlar atmak isteğiniz ağır basabilir. Fiziksel görünümünüze dair yapmak istediğiniz her türlü değişimi uygulayabilirsiniz. Evlilik-boşanma, ikamet değişikliği iş değişikliği gibi durumlar söz konusu olabilir. Sinir sistemi ve mide problemlerine karşı da hassasiyet göstermelisiniz

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Sevgili Teraziler, en yüksek makama hizmet etmek için dünyasal görevlerinizden bir süre uzaklaşabilirsiniz. Yaşamınızda biriken negatif unsurlardan temizlenerek yeni bir süreci başlatabilirsiniz. Yaratıcı ve sezgisel fikirlerinize odaklanmak adına uygun bir zamandasınız. Geleceğe dair yeni planlar organize edebilirsiniz.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Sevgili Akrepler, orijinal fikirler geliştirebilir, radikal değişim kararları alabilirsiniz. Size bağımsızlık hissi verecek geziler, sosyal eğlenceler, arkadaş yada grupsal faaliyetleriniz artıyor. Beklenmedik bir yolculuğa çıkabilir, yeni bir iş görüşmesi yapabilir veya yeni biriyle tanışabiliriz. Finansal durumunuza yön vermeniz gerekebilir.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Sevgili Yaylar, iş, kariyer ve yaşam hedeflerinize dair yeni bir döneme başlayabilirsiniz. İş sorumluluklarınızı, verimliliğinizi arttırmak amacıyla yeni bir eğitime katılmak zorunda kalabilirsiniz. Sosyal ve romantik yaşamınızda zayıf noktalarınızı iyileştirebilirsiniz. Evlilik, ayrılık, İş ve ikamet değişimini gibi yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Sevgili Oğlaklar,

Yabancı kültür ve tarihine daha fazla ilgi gösterebilir uzun mesafeli yolculuklara çıkabilirsiniz. Yazmak, yayınlamak, öğretmek ve öğrenmek için uygun bir zamandasınız. Hukuksal bir mücadelenin içine girebilirsiniz. Var olan ev sorunlarınızı çözümleyerek aile bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Sevgili Kovalar, ortak finansınız ortak işleriniz ve paylaşılanlarınızda yeni başlangıç gerektiren durumlar oluşabilir. Bütçenizi gözden geçirmeniz gereken koşullar oluşabilir ve gelir-gider dengesini yeniden ayarlamanız gerekebilir. Bu dönem gündeminizi sıkça meşgul eden bir sorundan yada sınırlamadan kurtulabilirsiniz.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart) Sevgili Balıklar, İstek ve beklentilerinize karşılık bulabileceğiniz bir dönem. Geleceğe dair yeni planlar geliştirebilirsiniz. Evlenebilir yada iş ortaklığı kurabilirsiniz. Tanışma, anlaşma, sözleşme veya balayı gibi sebeplerden dolayı seyahatlere çıkabilirsiniz. Mesleki itibarınızı arttıracak gelişmeler gündeminize gelebilir.