20 Ağustos 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Yay burcunun evinde ilerliyor. İyimser, olumlu ve zengin bir bakış açsıyla güne başlıyoruz.

Yeni başlangıçlar, atılımlar ve  olumlu işler ortaya çıkarmak İçin var gücümüzle çalışıp, üretkenliğimizi ortaya koyabiliriz.

Uzun yolculuklara çıkmamız gereken koşullar oluşabilir yada uzak yerlerdeki sevdiklerimiz gelebilir yada haberlerini alabiliriz.

Kişisel gelişim ve farkındalığımızı geliştirebileceğimiz tecrübeler edinebiliriz.

Açık hava yürüyüşleri, cami, türbe, gibi ibadet edebileceğimiz dilekler dileyeceğimiz yerleri ziyaret edebiliriz. Veya yoga ve meditasyon yaparak fiziksel ve ruhsal açıdan da kendimizi rahatlatabiliriz sevgili dostlar.

 

Günün ilk saatleri Ay-Neptün karesi etkinleşiyor bu saatlerde uyumamış ayaktaysak eğer, ‪kendimizi negatif düşüncelerden uzaklaştırmak, ‪empati yapmak yada artan hayallerimizi yaratıcı veya sanatsal uğraşlarımıza kanalize ederek verimli çalışmalar ortaya çıkarabiliriz.

 

Yarın gerçekleşecek Kurban bayramının arifesinde olduğumuz bu gün Ay gün boyunca hiç bir temel açı oluşturmayacak. Bizlerde Yay doğasında, beklentimizin yüksek olduğu bir gün yaşayacağız. İletişimlerimizin ve ulaşım trafimizin oldukça yoğun olduğu bir gün geçirebiliriz. Dolayısıyla trafikte dikkatli olmaya çalışmalı, iletişimlerde gerginliklere izin vermemeliyiz.

Bayram dolayısıyla ailemiz, sevdiklerimizle olduğumuz bu zamanlar içinde enerjimizi, sevgimizi çok daha kolay ortaya koyabilir, yeni deneyimler, sıcak ve samimi ilişkiler geliştirebiliriz. Kaybetmiş olduğumuz yakınlarımızın kabristanlarını ziyaretleret ederek onlara olan görev ve sorumluluklarımızı da yerine getirmeye çalışmalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.