17 Ağustos 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Akrep burcunun evinde ilerliyor. Güne sezgili ve öngörülü olabileceğimiz enerjiler veriyor. Her türlü çalışmalarımızın derinlerine kolay motive olabiliriz.  Finansal konulardaki işlerimizi, miras, emlak ve vergi sorunlarımızı halledebiliriz. Belirsiz durumları, gizli olanı içgüdüsel olarak kontrolümüz altına almayı başarabiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Merkür karesi ile duygularımız ve mantığımız arasında kalacağımız koşullar oluşabilir. İletişim ve ulaşımda bazı aksilikler yaşayabiliriz.

Yanlış anlama-anlaşılma, pot kırma, kırıcı, gereksiz tartışmalara ve fikir ayrılıklarına düşebiliriz. Dolayısıyla, önemli konuları gündeme getirmemeli, tartışmalardan uzak durmalıyız.

 

Gökyüzü gelecek haftaya kadar etkisini sürdürecek olan Jüpiter-Neptün arasında trine açı kalıbını etkinleştiriyor. Günün ikinci yarısı ise Ay-Jüpiter ile kavuşup, Neptün’e olumlu bakış açısında olacak. Umut, cömertlik ve toplum ruhunu teşvik eden bir geçiştir. Romantizmi artırabileceği gibi hayırsever doğamızı da ön plana çıkarıyor. Sosyal adalet, insan ve hayvan hakları, fakir, hasta ve muhtaçların refahı için daha duyarlı hareket edeceğiz.

Müzik, sanat, dans yada tiyatro ile uğraş verenler için de oldukça elverişli bir geçiştir. Dolayısıyla, bazılarına para, bazılarına şöhret, bazılarına ise hayallerini gerçekleştireceği fırsatlar getirebilir.

 

Günün kapanış saatlerinde Ay-Plüton atmışlığı etkinleşiyor. Derin araştırma isteyen bir konu üzerinde çalışıyorsak bu saatleri değerlendirebiliriz. Genellikle ailemizle olduğumuz bu zaman diliminde, sevdiklerimizle sıcak, uyumlu paylaşımlar içinde keyifli bir gece geçirebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.