13 Ağustos 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Yeniay fazında Başak burcunda ilerliyor. Güne seçici ve ayrıntıları önemseyeceğimiz enerjiler veriyor.

Çalışmak, üretmek ve konsantrasyon gerektiren önemli görevlerimizi tamamlamak isteğimiz ağır basabilir.. Dolayısıyla, uğraşlarımız, üzerinde çalıştığımız işlerimizde ayrıntıları kaçırmamak, mükemmeli yakalamak önemli hale gelecek.

Aynı zamanda evimizde yada iş yerimizde dağınıklığı toparlama, temizleme, arızalı eşyaları onarmak, tamir etmek için bir hayli zaman harcayabiliriz.

Sağlık işlerimiz, hastane ziyaretlerimiz, spor, diyet programlarımızdan destek de alabileceğimiz bir gün sevgili dostlar.

 

Sabah saatlerinde Ay-Jüpiter atmışlığı etkinleşiyor. Özgüvenimiz, cesaretimiz ve iyimserliğimiz artabilir. Yakın çevremize ve sevdiklerimiz ile birlikte olduğumuz bu saatlerde onlara sevgimizi ve desteğimizi derinleştirebiliriz.

Verimliliğimizi arttıracak planlar geliştirebilir, dilek ve dualar için de değerlendirebiliriz.

 

Hemen sonrasında Ay-Neptün karşı karşıya geliyor. Ne olduğunu anlamakta güçlük çekeceğimiz ruhsal bir huzursuzluk içine girebiliriz. Bu etki günün ikinci yarısına kadar sürebilir. Fiziksel ve zihinsel yorucu koşullardan uzak durmak, önemli kararlar ve somut konuları günün ikinci yarısına bırakmak faydalı olabilir.

Mutfak ve banyomuzda kullanmakta olduğumuz makinelerimizde, su tesisatınızda tıkanıklıklar, sızıntılar gibi aksiliklerle karşılaşabileceğimiz gibi yediklerimiz ve içtiklerimizin temiz ve hijyen olmasına hassaslık göstermeliyiz.

 

 

Günün ikinci yarısı Ay-Plüton trinesi ile Kafamıza koyduğumuz işlerin sonucuna ulaşmak, baskı ve sınırları ortadan kaldırmak için bir hayli çaba gösterebiliriz. Derinleşen hislerimiz sayesinde çevrenizdeki etkili ve yetkili kimselerden çok rahat yardımlar talep edebilir, beklentilerimize karşılık bulabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.