6 Ağustos 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Boğa burcunda küçülen Ay saat 02.46–04.32 saatleri arasında boşlukta ilerleyecek ve sonrasında İkizler burcunun evine giriş yaparak burç değişimini gerçekleştirecek. Güne hareketli, meraklı ve çok yönlü enerjiler getirecek. Bilgi alış verişleri, haberleşme, eğitim, seyahatler, ticari konular ve kardeşlerle ilgili meseleler önümüzdeki iki günlük süreçte gündemimizi daha fazla meşgul edecek.

Mevcut olan ilişki sorunlarımızı çözmek, ertelediğimiz postalarımızı göndermek veya cevap yazmak, açık havada yürümek, omuz ve kollarımızı esneteceğimiz fiziksel hareketler yaparak boşta kalan zamanlarımızı da değerlendirebiliriz.

 

Günün ilk ve tek etkileşimi sabah eken saatlerde de Ay- Mars trinesi ile gerçekleşiyor. Güne başlarken kendimizi gayet keyifli, cesur ve öz güvenli hissedebiliriz. Hayatımızla ilgili yeni adımlar atmak, girişimde bulunmak ve hızlı ilerlemeler kaydetmek adına kendimizi oldukça kararlı ve cesur hissedebiliriz.

 Ancak, Mars, Merkür ve Satürn Retrosunun devam ettiği şu günlerde yenilikten ziyade hayatımızla ilgili düzenlemelerde bulunmak, yeni hedefler belirlemek ve geçmişte yaşadığımız deneyimlere yeni bir bakış açısı kazandırabilmek adına değerlendirmememiz gereken zamanlarda olduğumuzu unutmamalıyız.

Geçmişe dair sorunlar, eski aşklar, yarım kalmış meseleler halletmek adına karşımıza çıkabilir. Ve bazı hayatımızı değiştiren olaylarla karşılaşabiliriz. Dolayısıyla bu geri giden yoğun enerjiyi daha yararlı amaçlara daha iyi bir yaşam sürdürmenin yollarını bulmaya ve bazı belirsizlikleri net hale getirmeye yönlendirmeliyiz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.