1 Ağustos 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Balık burcunda ilerleyen Ay saat 01.42 de boşluğa girecek günün ilk yarısı boşlukta kalacak ve saat 13.55 de burç değişimini gerçekleştirerek Koç burcunun evine giriş yapacak.

 

Günün ilk yarısı değişken duygularda olacağız. Dolayısıyla hem Balık doğası hem Ay’ın boşluk etkisi verimlilik ve etkinliğimizin düşmesine neden olabilir. Zihinsel olarak dikkat gerektiren işlerimize konsantre olmakta zorlanabiliriz.

Faaliyetimiz, görevlerimiz, planlarımız ve ilişkilerimizde durağanlaşma söz konusu olabilir, istediğimiz verimi elde etmekte zorlanabiliriz.

Önemli görüşmelerimiz, yeni girişimlerimiz ve kararlarımız için harekete geçmemekte fayda var zira üstleneceğimiz hiçbir şeyin sonucunu alamayız yada sonradan tekrar başlatmak zorunda kalabiliriz.

Aciliyet gereken işlerimizde çok fazla ısrarcı olmamak, günün akışını yavaşlatan koşullara teslim olmak daha elverişli olacak.

 

Ay saat 13.55 de Koç burcuna girişiyle, cesaretli, güvenli ve kararlı enerjiler verecek.

İş yada özel meseleler olsun, aşamadığımız hususlarda eskiyi geride bırakacak yeni bir yön, yeni bir yol bulmaya çalışacağız.

 

Akşam saatlerinde Ay-Mars atmışlığı ile hem rekabetçi hem de iş birlikçi doğada olacaksınız. Dolayısıyla, görev ve sorumluluklarınızda arzu ettiğiniz verimi kolay elde edebilirsiniz. Ev ortamındaysanız, kişisel kararlarınızı ailenize açabilir, onlardan destek olmalarını isteyebilirsiniz.

Ayrıca, eş yada partneriniz ile aranızda karşılıklı tutkulu ve dürtüsel bir akımın etkisine girebilir, romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

 

Günün son saatlerinde Ay-Satürn karesi ile. Karamsar düşüncelerden uzak durmalı,

Kendinizi iyi hissettirecek uğraşlara yönelmelisiniz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.