31Temmuz 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Balık burcunun evinde ilerliyor. Hassas ve şefkatli bir ruh halinde güne başlıyoruz. Duygularımız günlük planlarımızı ilerletirken belirsizliklere sapmamıza neden olabilir. Dolayısıyla

Fiziksel hareket gerektiren işlerde ve zihnimizi meşgul edici faaliyetlerde başarı oranımız düşebilir. Yaratıcılık gereken çalışmalarda ise daha fazla verim sağlayabiliriz.

Çevremizdeki insanların istek ve beklentilerine daha duyarlı hale geleceğiz, çocuklar, hayvanlar ve yaşlılara yardım amaçlı faaliyetlerde bulunabiliriz.

 

Günün ilk saatlerinde Jüpiter ile yüz yirmilik açısını etkinleştirecek olan Ay, sabah saatlerinde Balık burcunun yönetici gezegeni Neptün ile de kavuşum verecek.

Dünyasal işlerinizden çok manevi değerlere ilgimiz yoğunlaşacağından faaliyet gösterdiğimiz her alanda sezgilerinizin yardımıyla verim sağlayamaya çalışcağız. Toplantılar, anlaşmalar, mali konular gibi ciddi sorumluluk isteyen işlerimizi bugünlük ertelememiz faydalı olacak aksi takdirde gecikmeler, aksaklıklar ve talihsizlikler peşimizi bırakmayabilir.

Özellikle bugün sadaka vermeyi ihmal etmemekte de fayda var. Hayırsever çalışmalarımız dışında sanat, moda veya eğlence alanında uğraşıyorsak birçok önemli yapıtlar yaratmak için bu enerjiden ilham alabiliriz. 

Ayrıca ilaç, alkol ve anestezik ilaçlara karşı daha duyarlılığımız artabilir, yediklerimiz, içtiklerimizin hijyen ve temizliğine de önem vermeliyiz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Plüton atmışlığı ile neye ihtiyacımız olduğunu bilecek ve isteklerimizi almak için ne gerekiyorsa yapmaya eğim göstereceğiz. Çaba gereken görevlerimizde muazzam işler çıkartabiliriz.

Kendimizi tahrip eden veya sağlıksız olan davranış kalıplarımızı bırakabilir, karakterimize yeni ve daha iyi bir anlayış kazandırabiliriz. 

Ayrıca, aşamadığımız sorunlarımız varsa terapiye yada danışmanlık alabileceğimiz mükemmel bir zamandır sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.