26 Temmuz 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Oğlak burcunda ilerleyen Ay, duygularımızdan çok, mantığımızın öne geçtiği enerjiler veriyor. Mesleğimizi, ailemizi çevreleyen konular ve hayatımızdaki otorite figürleri ön plana çıkıyor.

Sağlam olmasını istediğimiz işlerimizde daha fazla çaba gösterebiliriz.

 

Sabah saatlerde Ay-Jüpiter atmışlığını etkinleştirecek. Güne daha şanslı ve daha enerjik başlayacağız. Yaşamımızı kolaylaştıran bir takım fırsatlar ayamıza gelebilir. Dolayısıyla günün ilk yarısını önemli işler, görüşmeler, talepler ve başvurular için değerlendirebiliriz.

Bu şanslı enerjiyi aynı zamanda diğer insanlarla ilişkilerimizi geliştirmek, grupsal bir çalışmaya odaklanmak adına da kullanabiliriz. Var olan bir sorunumuza ise hayatımızdaki bayan figürlerinden destek ve yardım gelebilir.

 

Gün ortalarına doğru Ay, Venüs- Neptün arasındaki karşıtlığı yumuşatan tarzda bağlantı kuracak. Sevgi, şefkat, uyum ve dostluk getiren bu enerjiyi ihtiyaç ve beklentilerimize dair adımlar atarak kullanabiliriz.

Finansal işlerimizi garantiye almak isteyebiliriz. Sevdiklerimiz ile derin bağlantılar içine girebiliriz. Sosyal yaşamda daha aktif ve sanatsal konularda daha yaratıcı gelişmeler kaydedebiliriz.

 

Ay saat 16.42 de boşluğa girecek ve günü boşlukta kapatacak. Yeni bir oluşum başlatmak, yeni bir şeylere adım atmak, önemli kararlar vermek gibi durumlardan uzak durmalı, rutin akışla ilerleme sağlamaya çalışmalıyız.

Bizi çok fazla yormayacak ve zorlamayacak işlerimize odaklanabiliriz. İlerleyen saatlerimizi ise İbadet, dua, yoga, meditasyon, nefes çalışmalarıyla değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.