23 Temmuz 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Yay burcunun evinde ilerliyor. Moral ve motivasyonumuz yüksek ve çok yönlü bir bakış açısıyla güne başlıyoruz. Dolayısıyla büyük resmi görmeye kolay odaklanmış durumda olacağımızdan, hem zihinsel hem de fiziksel görevlerimizde verimli ilerlemeler kaydedebiliriz.

Yasal konular, ticari meseleler, eğitim işlerimizi ve seyahat planlarımızı   halletmek, görüşmeler yapmak için bu enerjiyi kullanabiliriz.

 

Günün ikinci yarısı etkileşen Ay-Venüs karesi motivasyon, tembellik ve disiplin eksikliği getiriyor. İşimize, sorumluluklarımıza isteksizce ve zoraki hesaplar içinde yaklaşmamız dikkatsizliklere neden olabilir. Dolayısıyla Birlikte çalıştığımız kişilerle anlaşmazlık, çekişmeler yaşayabiliriz.

Küçük bir gerginlik veya anlaşmazlık ikili ilişkilerimize de yansıyabilir. Özverili ve nezaketli davranarak,  huzur ve dengeli ortam sağlayabilir.

 

Akşam saatlerinde Ay-Neptün karesi etkinleşiyor. Belirsizliklere ve tatminsizliklere

açık etkilerde olacağız. Evimiz, ailemiz ve kişisel ilişkilerimizle ilgili sorumluluklarımızı göz ardı edebilir, hassaslık ve alınganlıklara meyil verebiliriz. Sonradan pişman olacağımız davranışlar ve kararlar almamak adına düşüncelerimizi olumluya çevirmeliyiz. Ayrıca. besinlerimizin hijyen olmasına özen göstermeli, İlaç etkileşimlerine ve alkol kullarında dikkatli olmalıyız. Bu olumsuz enerjiyi  manevi ve sanatsal konulara kanalize edebiliriz.

 

Güneş 23 Temmuz–23 Ağustos tarihleri arasında ikamet edeceği Aslan burcunun evine giriş yapıyor. Yaşamın merkezi yıldızı olan Güneş tarafından yönetilen Aslan, yaratıcılığa, sevgiye ve çocuklara dair beşinci evin konularını bu dönem ortaya çıkaracak. Aynı zamanda egomuzun da artmasına neden olacak. Bu dönem rolümüzü sahnenin önünde oynama çabasında olacağız. Eğlenceye, romantizme ve yaratıcılığımıza ekstra zaman ve enerji harcayacağız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.