6 Temmuz 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Ay Koç burcunda ilerliyor. Haftanın son iş gününe fiziksel ve duygusal enerjimiz yüksek olarak başlıyoruz. Gerek iş tempomuz gerek günlük koşuşturmalarımızda istediğimiz performansı çok kolay yakalayabiliriz. Güncel olmak, yaratıcı olmak, kendimizi ve çevremizi geliştirme isteği duyacağız.

İçgüdüsel davranışlara açık etkiler altında olacağımızdan, beklenmedik olaylar, fevri ve kontrolsüz davranışlar sergileyebilir veya karşılaşmamız söz konusu olabilir.

 

Günün ilk yarısı Ay-Güneş ile zorlayıcı bir bağ oluşturacak. Kişisel yaşamımız ile hedeflerimiz, ihtiyaçlarımız ile niyetlerimiz arasındaki dengesizliklerin açığa çıkabileceği bir zamandır. Dolayısıyla ihtiyaçlarımıza tutarlı bir şekilde yaklaşmaya çalışmalıyız. İş ve aile meseleleri gerginliğe dönüşebilir. Bu yüzden önemli ve etkin pozisyondaki kişilerle görüşmelerimizi, girişimlerimizi günün ikinci yarısına bırakmamız daha faydalı olabilir.

 

Sonrasında Ay bağlantısız ilerleyecek ve günün son saatlerinde Ay-Plüton kare açısını etkinleştirecek. Kendimizi gergin ve baskı altında hissedeceğimiz enerjiler getirecek. Ailemiz ve sevdiklerimizle beraber olduğumuz bu saatlerde gerilim çıkartabilecek  konuları gündeme getirmemeye çalışmalıyız. Zira katı davranışlar, ısrarcı tutumlarımız ilişkilerimizi gerginleştirebilir. Gecemizi stresli ve tartışmalı geçirmemek adına esnek, anlayışlı ve kontrollü davranmaya gayret etmeliyiz.

Bu negatif tesirin etki alanına girmemek için biraz yalnız kalmak, kendimizle olmak isteyebiliriz. Bizleri rahatlatacak ve keyif verecek uğraşlarla ilgilenebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.