2 Temmuz 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Kova burcunda ilerleyen Ay, günün ilk saatlerinde boşluğa girecek ve akşam saatlerine kadar olan bir zaman boyunca boşlukta ilerleyecek. Dolayısıyla günümüzü ve zamanımızı verimli geçirmek adına kendimizi motive edici planlar hazırlayarak güne başlamalıyız.

 

Ay boşlukta kalacağı zaman içinde hareket edeceğimiz planlar dâhilinde her zamankinden daha çok azim ve dayanıklılık gösterebilir, daha mantıklı adımlar atabiliriz. Yinede yeni başlangıçlara, yeni kararlara yönelik girişimler başlatmaktan ziyade akışta ilerlemek an mantıklısı olacak.

Sosyalleşebilir, sevdiklerimizle, arkadaşlarımızla, arkadaş gruplarımızla ilişkilerimizi geliştirebiliriz. Yada sosyal medya aracılığı ile sevdiklerimizle görüşebiliriz.

 

Önemsiz şeyler ve kötü alışkanlıklarınızdan da kurtulmak için değerlendirebileceğiniz bir zaman dolayısıyla kurtulmak istediğimiz bir bağımlılığı bırakabilir, bitirmemiz gereken bir sosyal sözleşmeyi sonlandırabiliriz.

Eğer ihmal etiğimiz sağlık sorunumuz varsa tedaviye başlamak adına da değerlendirebiliriz. Akupunrktur yada refleksoloji gibi enerji çalışmaları içinde değerlendirebileceğimiz ideal bir süreç sevgili dostlar.

 

Ay saat 20.30 da Balık burcunun evine giriş yapacak. Günün geri kalanında şefkat, özveri ve hassasiyetimizi arttıracak. Hayal gücümüzü ve yaratıcılığımız en yüksek düzeyde kullanabileceğiz. İlerleyen saatlerimizi sevdiklerimizle baş başa geçirmek isteyebiliriz. Yada manevi ve ruhsal konulara yönelebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.