21 Haziran 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Terazi burcunda ilerleyen Ay gün boyunca özel-sosyal ilişkiler, eşitlik ve adalet konuları, huzur ve barış kavramları ile ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Sosyal ve politik alanlarda ise yazma, düzenleme, müzakere ve anlaşmalar gibi hareketlilikler gündemi meşgul edebilir.

 

Sevgili dostlar gökyüzünde gezegen hareketleriyle yoğun bir haftadayız. Dolayısıyla bugün Güneş yazın başlangıcını temsil eden Yengeç burcuna giriş yapıyor. Bu geçiş ile daha duyarlı, romantik, ilham verici olmakla beraber ev ve aile ilişkilerine özel olarak dikkat göstereceğiz.

 

Günün gezegen hareketlerinden birinde Venüs-Mars karşı karşıya geliyor. Gerginlik ve arzuları arttıran bir etkiye sahiptir. Sağlam temellere dayanmayan ilişkilerde, eşler arasında cinsel gerginliklere dayanan sorunlar ortaya çıkabilir. Dolayısıyla artan arzularınız sizi başkalarına çekebilir. Bir kaç gün hislerinizle hareket etmemeye çalışmalısınız. Zira hayal kırıklıklarına ve uygunsuz gelişmelere sebebiyet verebilirsiniz.

Bu stresli enerjiyi iş yaşamınızda rakiplerinize karşı çalışmalarınıza kanalize edin, egsersiz yapın veya sosyal becerilerinizi geliştin sevgili dostlar.

 

Günün diğer gezegen hareketinde Merkür-Neptün trinesi etkinleşiyor. Yaratıcılığınızı, hayal gücünüzü, duyarlılığınızı ve maneviyatınızı harekete geçiren bir etkidir. Mantıklı ve eleştirel düşünmeyi gerektiren işlerinizi, önemli kararlarınızı birkaç gün boyunca ertelemelisiniz. Sevdikleriniz ile rahat ve kolay bağlantılar kurabilirsiniz. Dolayısıyla onları dinlemek sorunlarına çözüm bulmak adına değerlendirilebilir.

Güçlenen sezgileriniz ve hayal gücünüzü müzik, şiir, dans gibi sanatsal çalışmalar üzerinde kullanabileceğiniz mükemmel bir zaman. Ayrıca bu geçiş ile pşisik yeteneklerinizi geliştirmenize de yardımcı olabilir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.