19 Haziran 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Başak burcunun evinde ilerleyen Ay seçici ve ayrıntıları önemseyeceğimiz enerjiler veriyor.

Çalışmak, üretmek ve konsantrasyon gerektiren önemli görevlerimizi tamamlamak isteğimiz ağır basacağı bir gün geçirebiliriz.

Uğraşlarımız üzerinde veya çalıştığımız işlerde ayrıntıları kaçırmamak, mükemmeli yakalamak önemli hale gelecek.

Aynı zamanda evimizde yada iş yerimizde dağınıklığı toparlama, temizleme, arızalı eşyaları onarmak için de uğraşlar verebiliriz.

Sağlık işlerimiz, hastane ziyaretlerimiz, spor, diyet programlarımızdan destek de alabileceğimiz bir gün sevgili dostlar.

 

Günün gezegen hareketinde Merkür-Jüpiter arasında yüz yirmilik bağlantının etkinleşecek olmasıdır. İyimserlik, mutluluk ve memnuniyet düzeyinizi artabileceği gibi önemli şans ve fırsatlar elde edebileceğiniz bir geçiştir.

Araştırma, çalışma ve sosyalleşmek adına mükemmel bir zamandır. İçgüdüleriniz ve olumlu düşüncelerinizi kullanarak geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz.

Bu aynı zamanda iş yeriniz veya yaşam alanınızı temizlemek ve organize etmek için ideal bir zamandır.

Açık fikirliliğiniz ve ilerici bakış açınız, genel bilginizi artırmanıza ve ufkunuzu genişletmenize olanak tanıyacağından uzak yolculuklara çıkabilir veya ilginizi çeken bir kitabı okumaya başlayabilirsiniz.

İş anlaşmaları yapmak, müzakerelere girip sözleşmeler imzalamak için de ideal zamandır.  Ayrıca eğitim ve tüm yasal konular için de değerlendirebileceğiniz mükemmel bir enerjidir.

Hayır, kurumlarına veya yardıma ihtiyaç duyan insanlara yardımlarda bulunabilirsiniz.

Sosyal yaşamınızda hareketlilik artabileceği gibi tanışacağınız insanlarla sağlam güvenilir arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.