14 Haziran 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. İkizler burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 10.20 de Yengeç burcunun evine giriş yapacak. Güne Hassasduygusal ve kırılgan  enerjiler verecek. Ana yaşam enerjimiz evimiz, ailemiz, vatanımızın yanı sıra toplumca bütünlüğümüzü ortak noktalarda buluşturan konular önem kazanacak.

Sevdiklerimize yaşlılara, çocuklara ve hayvanlara daha hassas ve sevgi dolu olacağız. Onları beslemek onlarla zaman geçirmek ve koruyup, kollamak ihtiyacı hissedeceğiz.

Dün gerçekleşen Yeniay’ın etkisi ile kendimizi yeni enerjilere açık etkiler altında hissedeceğiz. Dolayısıyla bizleri hedeflerimize yaklaştıracak yeni adımlar atmak, değişim yaratmak isteğimiz ağır basabilir.

Yeni niyetlerimizi, planlarımızı ve projelerimizi başlatmak arzusuyla harekete geçebilir, Yeniayın enerjisinden faydalanmaya çalışabiliriz.

 

Ay Yengeç burcunda ilk bağlantısını gün ortalarında Uranüs atmışlığı ile etkinleştirecek. Heyecan ve coşkulu enerjiler getirecek. Çalışmalarımızda daha yaratıcı ve daha üretken olacağız. Ortak bir amacın gerçekleşmesine yönelik çalışmalarda, gurupsal faaliyetlerde gayret ve çabalarımızı gösterebiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Merkür ile aynı noktada yer alacak. Duygusal duyarlılık ve aynı zamanda değişken bir ruh halinde olacağız. Dolayısıyla bu enerjiyi yaratıcı projelere veya duygusal ihtiyaçlara odaklanarak kanalize edebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Satürn karşıtlığı ile neşesiz, can sıkıcı keyifsiz ve yorgun hissedebiliriz. İş veya aile ortamında sorumluluk almadığımız konular yüzünden çekişmeler yaşayabiliriz. Dolayısıyla bu stresli geçişi yapıcı ve uzlaşmacı yaklaşarak atlatmaya çalışmalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.