12 Haziran 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Boğa burcunda kapanma fazında ilerleyen Ay 06.28–09.52 saatleri arası boşlukta ilerleyecek ve sonrasında İkizler burcunun evine giriş yapacak. Hareketli, meraklı ve değişken enerjiler getirecek. İletişim ve zihinsel faaliyetlerimiz artarken, önemli görüşmelerimiz,  duyurularımız ve çıkmamız gereken seyahatlerimiz için koşuşturmamız gerekebilir.

Önümüzdeki iki buçuk gün boyunca kardeşlerimiz, yakın çevremiz veya komşularımızı ilgilendiren meselelere de zaman ve enerji harcayabiliriz.

Çalışma üzerinde olduğumuz  konularda  araştırmalar yapabilir,, bilgi sahibi olmak istediğimiz bir kitap veya dergi satın alabiliriz. Yada araştırmalarımızı kütüphaneye giderek orada da sürdürebiliriz. Açık havada yürüyüşler, omuz ve kollarımızı esneteceğimiz fiziksel hareketler yaparak boşta kalan zamanlarımızı da değerlendirebiliriz.

 

Gün ortalarında Ay-Şiron atmışlığı, yakınlarımızın yada kendimizin sorun ve problemlerine çıkar yolları bulabileceğimiz enerjiler getiriyor. Tedaviler, sağlığımızla ilgili işler, kişisel bakım, kürler veya şifa çalışmaları, enerji çalışmaları yaparak değerlendirebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Mars trinesi ile enerjimiz, cesaretimiz ve özgüvenimiz artıyor. Daha önceden cesaret edemediğimiz, çekingenlik gösterdiğimiz konularda harekete geçmek için faydalanabileceğimiz bir enerji. Sorunlara ve kısıtlamalara karşı mücadele etme gücünü kendimizde daha fazla bulabiliriz. Dolayısıyla iş yada özel konulardaki hedeflerimiz doğrultusunda yeni adımlar atabiliriz. Sevdiklerimizden beklenti ve aradığımız desteği sağlayabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.