13 Haziran 2018 Çarşamba günü Saat:22.45 de Ay; İkizler burcundaki Güneş ile 22 derecede kavuşacak ve Yeniay doğacak.

Önümüzdeki bir ayı etkileyecek yeni bir enerji dalgası başlatan Yeniaylar, yeni bir sayfa açmak veya yeni bir proje başlatmak için mükemmel bir zamandır. Aynı zamanda ilerlemenin yeni ve yaratıcı yollarını ararken eski alışkanlıkları, davranışları ve inançları da sorgulayabiliriz.

 

Merkür yönetimdeki İkizler burcu Zodyak’ın 3.evini temsil eder. Hava elementi ve değişken niteliğindedir. İletişim, zihin, eğitim, öğrenme, seyahat, kardeşler, komşular, ticaret, pazarlama ve basın-yayın konularında yaklaşık iki hafta boyunca yeni planlar ve projeler geliştirebiliriz.

 

Yeniay horoskopunda Oğlak burcu yükseliyor ve yükselen yöneticisi Rx Satürn ise Yeniay yöneticisi Merkür’e karşıtlık açı oluşturmakta. Yeniay Bellatrix, Capella, Phact, El Nath ve Alnilam Sabit yıldızları ile kavuşum verirken sadece Plüton ile yüz ellilik açı bağlantısı oluşturuyor.

Ayrıca Yeniay horoskopunda Jüpiter-Neptün olumlu bağlantı kurmakta.

Yeniay enerjisi, yaşama yeni bir bakış açısı geliştireceğimiz enerjiler getirmekte.

 

İş, özel ve toplumsal hayatımızda daha büyük bir genişlemeye yönelik yeniliklere adım atabiliriz.

Yaşamakta olduğumuz sorunlarımıza ve kusurlarımıza odaklanarak durumumuzun ayrıntılarını analiz edebiliriz. Organizasyon ve planlama gerektiren pratik konulara etkin bir şekilde baş edebilecek potansiyelde olacağız. Dolayısıyla, kendimizi daha fazla ifade edebilir, yaşamımızda disiplin edici değişim ve yeniliği başlatma gücünü de kendimizde bulabiliriz.

 

Yeniay diğer burçlarla birlikte İkizler, Yay, Başak ve Balık burçlarını daha fazla etkileyebilir.

Sağlık açısından, sinir sistemi, solunum yolları, akciğerler, bronşlar, omuzlar, kollar, eller ve parmaklar ile ilgili sorunlar ve problemler artabilir.

 

 

 KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan) Sevgili, Koçlar, fiziksel ve zihinsel enerjiniz tek bir noktada toplanıyor. İletişimsel ve fikirsel yeteneklerinizle ilgili proje ve planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Resmî işler, yazılı, yasal anlaşmalar, ticari konular ve eğitim etkinliklerinde verimli ilerlemeler gerçekleşebilir. Kardeş, yakın çevre ve komşularınız ile haberleşme ve ziyaretleriniz artabilir

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Sevgili Boğalar, parasal konularda istikrar ve gelir artışı bekleyebilirsiniz. Gelir gider hesaplarınız, malî ve finansal kaynaklarınızın yönetimi ile ilgili alternatif planlar geliştirebilirsiniz. Sosyal yaşamınızı renklendirecek gelişmelere adım atabilirsiniz. Yada eşiniz, partneriniz veya aileniz ile kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Sevgili İkizler, ulaşmak istediğiniz amaçlarınızı, planlarınızı burcunuzda doğan Yeniay ile gerçekleştirebilirsiniz. Bu dönem giyiminiz, saçınız ve makyajınızda yapacağınız değişimler ile kendi tarzınızı belirleyebilirsiniz. Aşk ve iş yaşamınızda kendinizi daha fazla entelektüel ve özgüvenli ifade edebilirsiniz.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Sevgili Yengeçler, Daha yüksek ideallere hizmet etmek için sıradan görevlerinizden çekilme ve kaçma isteği duyabilirisiniz. Dolayısıyla, yaşamınızda yapacağınız değişiklikler daha fazla huzur ve farkındalık kazanmanızı sağlayabilir. El becerileriniz veya ilham vereci sanatsal bir yeteneğiniz bu dönem açığa çıkabilir.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos)  Sevgili Aslanlar, davet, organizasyon ve kalabalık ortamlar içinde daha fazla sosyalleşme imkânı bulacaksınız. Arkadaş gruplarınız yada dernek faaliyetleri içinde yaşamınıza hareket ve renk getirecek ilişkiler geliştirebilirsiniz. Aniden seyahate çıkabilir, sezgisel fikirlerinizi de yaşamınızda uygulamaya geçirebilirsiniz.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Sevgili Başaklar, iş, kariyer ve meslek yaşamınızda önemli başlangıç fırsatları bulabilirsiniz. İş değişimi, yer ve şehir değişikliği yapabilir, ödül, terfi yada maaş artışları gibi kariyer yaşamınızda önemli sıçrayışlar geçekleşebilirsiniz. Bu dönem sizin için çok önemli olan bir projeye başlayabilir, eşiniz ve aileniz ile ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Sevgili Teraziler, farklı kültürleri gezmek, tanımak ve merakınızı gidermek için uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Göreceğiniz yerler ve tanışacağınız insanlar bakış açınızın değişmesine neden olabilir. Eğitim, yayın ve hukuksal konularda önemli ilerlemeler kaydedebilir, uzak akrabalarınız ile iletişimleriniz hızlanabilir.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Sevgili Akrepler, ortak kazançlarınız, ödemeler, yatırım gibi konularda eşinizle yada ortağınızla fikir birliği içinde hareket edebilirsiniz. Sigorta, vergi, nafaka ve miras meselelerinize enerji ve zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Mistik ve okült konulara artan ilginiz sizi araştırmalara zorlayabilir yada gizemli insanlara çekilebilirsiniz.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Sevgili Yaylar, ortağınız yada partneriniz ile hayatınızda olumlu değişiklikler yapma şansı bulabilirsiniz. Bekârlar, yeni bir ilişkiye başlayabilir veya sosyal rollerini olumlu etkileyecek değişiklikler yaşayabilirler.. Güçlü ve yaratıcı insanlarla işbirlikleri yapma fırsatı elde edebilir yada sizi harekete geçirecek bir projeye imza atabilirsiniz.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Sevgili Oğlaklar, İş ve çalışma ortamınızda verimliğinizi geliştirmek için yeni fikirleriniz olabilir. Kişisel yaşamınızda başarı, istikrar ve ilerleme sağlayacağınız gelişmeler söz konusu olabilir. Mesleki seyahatlere katılabilirsiniz. Sağlığınızı korumak adına risk içeren faaliyetlerden ve yorucu koşullardan uzak durmalısınız.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Sevgili Kovalar, sosyal ve romantik paylaşımlarınız artıyor. Bekârlar, çevrenizde çok konuşulacak yeni bir aşka adım atabilir, bazı ilişkilerde ise sürpriz hamilelikler gelişebilir. Ebeveynler çocuklarınızın eğitimsel gelişmeleri ile daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sanatsal etkinliklerden daha fazla keyif alabilirsiniz.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart)Sevgili Balıklar, aileniz ve aile büyüklerinizle ile iletişimleriniz artıyor. Ev değiştirme, gayrimenkul alım-satımı, kiralama gibi düşünceleriniz gündeminize gelebilir. Ailenizi ilgilendiren konularda daha verici ve fedakâr olacağınız bir dönem. Beklemediğiniz haberler yada misafirler gelebilir. Aileniz için planladığınız seyahate çıkabilirsiniz.