11 Haziran 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü

Ay Boğa burcunun evinde ilerliyor. Sakin ve alçak gönüllü bir ruh halinde güne uyanacağız. Huzur ve güven ihtiyacımız artarken, somut adımlar atmaya çalışacağız. Çalışmalarımızı rahat bir atmosfer, samimi ilişkiler kurarak tamamlamaya çalışabiliriz. Finansal konularda ise istikrarlı olmaya ve maddi durumumuzu değerlendirmeye yönelebiliriz.

Anda kalmak, beş duyunun keyfini çıkarmak çok daha önemli bir hal alacak. Dolayısıyla ailemiz, eşimiz yada partnerimiz ile birlikteliğimizi arttırmak, leziz yemekler yemek, keyif aldığımız aktivitelere katılmak isteyebiliriz.

 Kulak, burun, boğaz, triod bezileri ve sinüs bölgelerinden rahatsız olanların sağlıklarına özen göstermeleri gerekebilir.

 

Sabah saatlerinde Ay-Jüpiter karşıtlığı ile iş ve özel hayatımızda iyimserlikten uzak, negatif davranışlar ile karşılaşabiliriz. Dolayısıyla bu tür durumlarda etrafımızdaki insanlara ve olaylara bilinçsizce tepki verebiliriz. Geleceğimiz adına endişeli düşünceler üretmek, finansal konularda risk almak, yeme-içmemizi abartmak gibi dengesiz durumlar ve sıkıntılar yaratabiliriz.

Bu geçişin verimliliğimizin üzerinde etkisini hissetmemek adına olumlu düşünceye odaklanmalı, memnuniyetsizlikleri bir kenara bırakmalıyız.

 

Sonrasında Ay-Neptün atmışlığı fedarkar ve özverili enerjiler verecek. Başkalarına karşı daha fazla anlayışlı, cömert ve empati geliştirerek hizmet ve fedakarlıklar yapabiliriz.

Hayal gücümüzü de kullanabileceğimiz bu geçişi yaratıcı uğraşlar ve sanatsal çalışmalar adına değerlendirebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Plüton trinesi ile duygusal hassasiyetimiz ve psişik algımız artabilir. Derin duygusal bağ hissettiğimiz insanlarla birliktelik kurmak ve duygularımızı ifade etmek daha kolay olacağından bu geçişten faydalanabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.