6 Haziran 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Balık burcunda ilerleyen Ay güne sakin enerjiler getiriyor. Zihnen ve bedenen yorucu olmayan işlerimiz ve yaratıcı uğraşlarımızda daha fazla verimli ve üretkenliğimizi gösterebiliriz. Hayal gücüne, müziğe ve mistik arayışlara daha fazla ilgimiz artarken gerçeklerle yüzleşmeye daha az eğilim göstereceğiz.

 

Günün gezegen hareketi Venüs-Plüton’un karşı karşıya gelecek olmasıdır. Manipülatif davranışlar, ihanetlik durumlarından doğan panikler, şantajlar ve iktidar mücadeleleri söz konusu olabilir.

İkili ilişkilerde aldatma, ihanet ve sadakatsizliğe yönelme eğilimleri ortaya çıkabilir. Özellikle takıntılı ilişki içinde olanlar, partnerinize karşı temkinli olmanız gerekebilir.

Finansal ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşme ile ilgili meselelerinizi çok dikkatli inceleyin. Karşınızdaki insanların güvenilir olduklarına emin olmadan harekete geçmeyin. Zira kişisel bilgilerinizin yada yapılan anlaşmaların gizliliğinin ihlali söz konusu olabilir.

Toplumsal pek çok olayı bu hafta boyunca tetikleyebilecek bir görünüm. Uluslararası ilişkilerde kredi notunu düşürecek bazı gelişmeler yaşanabilir.

Hükümet ve muhalefet arasında adil olmayan güç mücadeleleri ve baskı yaratacak gelişmelere yol açabilir. Özel bilgilerin kullanılması yada kişilerin mahremiyetine girerek şantajlık durumların açığa çıkması söz konusu olabilir.

Sanat dünyasında skandal aşklar, ayrılıklar, reklâm amaçlı gelişmeler gündeme gelebilir.

Özellikler hanımlar gerek iş yerinde gerek kalabalık eğlence mekânlarında gerekse karanlık ve tenha yerlerde dikkatli olmalısınız. Zira bu açının taciz, şiddet gibi olayları ortaya çıkarabileceğini unutmamalısınız.

 

Günün diğer gezegen hareketi Merkür-Neptün karesidir. Zihinsel karışıklık ve iletişim kopukluğu ile doğru ve net bilgiye ulaşamama gibi kısıtlamalar getirecek. Kişisel ilişkiler, yanlış anlamalar, kararsızlıklar ve aldatma- aldatılma gibi utanç verici durumlar oluşabilir.

Politik ve sosyal alanlarda asılsız dedikodular ve önemli mevki sahibi insanlara atılan iftiralar yada skandallar ile gündem değişebilir. Sosyal medyada bilgi eksikliğinden kaynaklı yalan haberler ile bilgi kirliliğine neden olabilir.

İş bağlantıları, sözleşme, anlaşma ve önemli kararlarınızı birkaç gün ertelemek yerinde bir karar olacak. Böylelikle ihmaller, önemli ayrıntıların gözünüzden kaçırmasına izin vermeyecek hem de, karşı tarafın hileli ve haince hareketlerine karşı tedbirinizi almış olacaksınız.

Kazalara açık bir geçiş olduğundan Özellikle sürücüler trafikte ekstra dikkatli olmanız gerekiyor.

Seyahat edecekler ise unutkanlıklar ve karışıklıklarla karşılaşabilirsiniz. Yolculuk esnasında çantalarınızı yada para, kimlik, belge gibi önemli eşyalarınızı yanınızdan ayırmamaya özen gösterin.

Sanatla uğraşanlara ise yararlı bir etkidir, sezgileri ve rüyaları sayesinde bu dönemi kullanarak oldukça verimli eserler meydana getirebilirler.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.