5 Haziran 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Kova burcunda ve boşlukta ilerlemesine devam ediyor. Fiziksel ve ruhsal olarak düşük bir frekansla güne başlıyoruz. Dolayısıyla günün ilk yarısı fiziksel hareketimizi engelleyen bu enerjiyi planlı ve ultra disiplinli hareket ederek kanalize edebiliriz.

Yeni bir girişim başlatmaktan ziyade, yarım işlerimizi tamamlama, gözden geçirme ve sorunları giderme adına değerlendirebiliriz.

 

Ay saat 13.53 de Balık burcunun evine giriş yaparak, burç değişimini gerçekleştirecek. Hassas, empatik ve romantik enerjiler getirecek. Duygusal dalgalanmaların yanı sıra, kolay etki altında kalabilir, tembellik ve kararsızlık da gösterebileceğimiz birkaç gün geçirebiliriz

Bu iki buçuk günlük süreç de, sevdiklerimizin ve yakınlarımızın sorunlarına daha duyarlı yaklaşabiliriz.

Ayrıca bu zaman içinde hayata karşı birlik olmak gereken yardım amaçlı çalışmalar içinde yer almak isteyebiliriz. Sevdiklerimiz, yaşlılar yada barınacak yeri olmayan, hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarına ve sağlıklarına dair üzerimize bazı sorumluluklar alabiliriz.

Akan sulara, deniz kenarlarına yakın olmak ruhumuzu dinlendirebilir. Tiyatro izlemek, müze yada resim sergilerini gezmek gibi sanatsal etkinlikler içinde mükemmeldir.

Yaratıcılık gereken çalışmalarımıza odaklanmak yada iç sesimize kulak verip empati, dua, meditasyon, yoga gibi çalışmalar gerçekleştirmek için yalnız kalmayı da tercih edebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay günün tek bağıntısını Uranüs atmışlığı ile kuracak. Değişime açık etkiler getirecek. Akşam saatlerimizin canlanmasına sebep olan bazı ilginç olaylar yaşayabilir, haberler alabiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde ise, Güneş-Merkür aynı noktada olacak. Zihnimiz her zamankinden daha aktif çalışacak. Öğrenme ve bilme arzusunu yükseltebilir. Dolayısıyla her türlü işlerimizde seçici olmaya çalışmalı, detayların bizi yavaşlatmasına da izin vermemeliyiz. Yeni bir zihinsel proje başlatmak, iş anlaşmaları yapmak, pazarlık yapmak, satın almak-satmak ve yazmak için ideal bir zamandır.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.