31 Mayıs 2018 tarihi itibari ile jüpiter gününden merhaba. Yay burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay bağlantısızlık hissi ve zihinsel netlik eksikliği ile güne başlamamıza neden olacak. Günün ilk yarısına kadar olan zaman içinde genellikle bizim yararımıza yönelik olmayan karışıklık ve beklenmedik sonuçlarla karşılanmamız mümkün olabilir. Dolayısıyla yeni girişimler, herhangi yeni bir şeylerin başlatılmasından kaçınmak akıllıca olacaktır. Rutin görevlerimizle ilerleme kaydetmeye çalışmalıyız.

Ayrıca, bu zaman içinde dış dünyadaki etkinliklerimiz geçici olarak kapandığı için, kapımız iç dünyaya açılır ve kendimizi görebildiğimiz, öğrenebileceğimiz ve deneyimlediğimiz şeylerle sınırlanmayız. Dolayısıyla dikkatimizi içe çevirerek, kişisel gelişim ve yeni vizyonlar ortaya çıkarabiliriz.

 

Ay saat 12.27 de Oğlak burcunun evine giriş yaparak burç değişimini gerçekleştirecek. İşimiz, kariyerimiz, görev ve sorumluluklarımıza odaklanarak geçireceğimiz yaklaşık iki buçuk günlük bir süreçte olacağız.

Sabahtan sarkan işlerimizi toplantılarımızı ve ciddiyet gerektiren konulardaki görüşmelerimizi yerine getirirken daha rahat ve akıcı ilerlemeler kaydedeceğiz. 

 

Ay Oğlak burcuna giriş yaptığında günün tek açını Uranüs trinesi ile gerçekleştirecek. Kendimizi daha özgür hissedecek, daha iyi ifade edeceğiz. Beklenmedik haberler alabilir, durumlarla karşılaşabiliriz. Bu geçişi hayatımızın amacına yönelik olmayan eski alışkanlıklarımızdan kurtulmak, hayatımızda değişim başlatmak içinde değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.