30 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay Dolunay fazında ve Yay burcunda ilerliyor. İyimser ve pozitif enerjilerle güne başlıyoruz. Basın, medya, eğitim ve hukuksal alanlardaki meseleleriniz gündeminizi meşgul edebilir.

 

Sabah saatlerinde Ay-Neptün karesi, duyarlılığımızı arttırırken, dikkat dağınıklığı ve motivasyon eksikliği yaratabilir. Dolayısıyla mesai saatlerinin başlangıcını kapsayacak olan bu enerji akışı İş, kariyer ve hedeflerimize yönelik çalışmalarımızda herhangi bir doğrusal ilerlememizi etkileyebilir.

Ayrıca ilişkilerimiz de idealistlik, dürüstlük ve güven arttırma ihtiyacı duyabiliriz.

Vakit ve zaman bulabilirsek hayır işleriyle uğraşlar verebiliriz yada hiçbir şey yapamıyorsak sadaka vermeyi ihmal etmemeliyiz.

Hayal gücünü kulanlar, müzisyenler ve sanatçılar için de çok yaratıcı ve verimli bir gün olabilir.

 

Ay saat 09.26 da boşluğa girecek ve günü boşlukta geçirecek. Sabah saatlerinde Ay-Neptün etkileşimiyle Fiziksel ve ruhsal olarak güne düşük bir frekansla başlamıştık. Dolayısıyla gün boyu Ay’ın boşluk etkisi ile işimizde, ilişlilerimizde zorluk ve sıkıntılarla karşılaşabilir, verimli ilerlemeler sağlamakta güçlük çekebiliriz.

 Dost ve arkadaş ortamlarında samimi sohbetler gerçekleştirirken birden bire kendi düşüncelerini, fanatik bir şekilde savunan insanlarla iletişim sorunları meydana gelebilir. Beklemediğimiz tepkiler, patavatsızlıklarla karşılaşabiliriz. Dolayısıyla gün boyunca tartışma yaratacak durumlardan uzak durmalı, tepkimizi de doğrudan göstermemeye çalışmalıyız.

 

Bu günlük yeni başlangıçlar, yeni girişimlerde bulunmak yerine var olan işlerimizle meşgul olmak yarım kalanı tamamlamak ve hayatın rutin akışı ile ilerlemeye çalışmak en iyisi olabilir.

Vaktimiz varsa, kişilik ve karakterimizi geliştirici kitaplar okuyabilir, filmler seyredebiliriz. Yada müze, cami, türbe gibi yerleri gezebilir, manevi ve dini görevlerimizi yerine getirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.