24 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Başak burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 09.52 de Terazi burcunun evine giriş yapacak ve burç değişimini gerçekleştirecek. Denge ve uyumu doğal olarak yaratabileceğimiz enerjiler verecek.

İlişkiler, parasal konular, güzellik, estetik huzur, anlamak ve anlaşılmanın önemli olacağı iki buçuk gün geçireceğiz.

İş ve Çalışmalarımızı denge kuran fikirler eşliğinde ilerletmeye çalışırken, önemli toplantılar ve bağlantılarımızı da adil bir şekilde yürütmeye çalışacağız.

Evimizde dekorasyon işlerimizle ilgilenebilir, bahçemiz yada balkonumuz için ise çiçekli bitkiler, süs bitkileri dikerek zamanımızı değerlendirebiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Güneş-Mars trinesinin etkinleşecek olmasıdır. Kendinize güven fiziksel güç ve cesaretinizi artıran enerjiler veriyor. Birkaç gün hedefler ve planlarınıza rahatlıkla odaklanabilirsiniz. Yaşantınızda bekletmiş olduğunuz ve almanız gereken kararlarınız varsa bu enerjiden faydalanarak birkaç gün içinde kararlarınızı çok kalay verebilirsiniz. Yapacağınız atılımlar üstünlük kazanmanızı sağlayabilir.

Yeni bir proje başlatmak için ideal bir zamandır. Zira kendinizi her zamankinden daha fazla güvenli ve coşkulu hissedebilirsiniz.

Geçmişte ertelediğiniz özel yada iş planlarınızı ele alabilir daha üretken ve başarılı olma fırsatı elde edebilirsiniz.

Riskli veya spekülatif bir finansal girişim başlatmak içinde uygun bir zamandır.

Katılım göstereceğiniz davetler, etkinlikler, sporsal faaliyetler ile sosyal yaşamınız hareketlenebilir.

Ayrıca, birisini etkilemek içinde mükemmel bir zamandır, sevgili bekârlar bir kaç gün içinde aklınızdaki, gönlünüzdeki kişi ile iletişim kurarak duygularınızı açabilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.