23 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Başak burcunda ilerleyen Ay güne çalışkan, detaycı ve titiz enerjiler veriyor. Çalışma ve uğraşlarımızda yoğun üretkenlik gösterebilir, küçük ince ayarlamalara da her zamankinden daha çok dikkat etmeye çalışabiliriz. Atacağımız adımların ise amacımıza yönelik olmasına gayret gösterebiliriz.

 Ay saat 17.55 de boşluğa girecek ve günün geri kalanında fiziksel ve ruhsal enerjimizi normal akışa bırakarak ilerleme sağlamaya çalışacağız.

Günün gezegen hareketlerinde ise Ay Neptün’e karşıtlık verirken, Merkür- Jüpiter ile karşı karşıya gelecek ve aynı anda Neptün-Jüpiter’e trine, Merkür’e sektle görünümde olacak.

Bir kaç gün sezgileriniz, yaratıcılığınız ve hayal gücünüz çok güçlü olacak. Daha çok psişik olaylar veya garip tesadüflerle karşılaşabilirsiniz.

Uzun zamandır kendiniz hakkında iyi niyet beslemeyen negatif birinin gerçek yüzü ortaya çıkabilir.

Düşünceleriniz ilham verecek bunu sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için değerlendirebilirsiniz. Özellikle sanatla uğraşanlara bu açılar daha fazla ilham verecek ve yaratıcılıklarınızı daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz.

Şiir, roman yada bir müzik aleti öğrenmeye başlamak için uygun bir zaman. Yazmaya başlayacağınız romanınızın konusu romantik aşk hikâyesi olabilir.

Ciddi hesap gerektiren işler ve finansal işlerinizi yürütürken her zamankinden biraz daha dikkatli olmak gerektiğini de unutmamalısınız

Tanıtım, reklâmcılık, pazarlama alanlarında iş bağlantıları için de ideal bir zamandır.

Günlük hayatınızdan kısa bir süreliğine geri çekilme, kendinizle olma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Ayrıca spritüel, felsefi ve dini konularda kendinizi daha fazla aydınlatmak daha fazla bilgi sahibi olmak isteği ile derin araştırma yada eğitim almak isteyebilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.