22 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Aslan burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 05.03 de Başak burcunun evine giriş yaparak burç değişimini gerçekleştirecek. Gündelik yaşantımız, organizasyonlar ve çalışma ortamlarımızla ilgili düzenlemelerle yaklaşık iki gün boyunca daha çok meşgul olabiliriz. Sağlığımızla meşgul olabiliriz. hijyen ve diyet konularında araştırmalar yapabilir yeni uygulamalardan faydalanmak isteyebiliriz. 

Ay sabah saatlerinde Başak burcuna girişi ile İkizler burcundaki Güneş ile kare, Boğa burcunda ikamet etmeye başlayan Uranüs ile atmışlık bağlantı kuracak.

Genellikle bilinçli olmadığınız olumsuz duygular ve alışkanlıklara tepkiler verebilir yada karşımızdan görebiliriz.

Ayrıca günün ilk yarısı sürpriz gelişmelere açık etkiler verecek. Dolayısıyla yolumuza gelen yeni fırsatlar hakkında esnek ve açık fikirli olmaya çalışmalıyız.

 

 Gün ortalarına doğru  Ay-Venüs atmışlığı etkinleşecek, neşemiz, keyfimiz ve yaşam enerjimizi yükselecek. Finansal konulu işlerimiz, girişimlerimiz içinde daha kolay destekler bulabileceğimiz bir enerjidir. Finansal güvenliğimizi artırabilir yada finansal destek arayışımız varsa destek bulabileceğimiz kimseler, kuruluşlar ile görüşmeler ve anlamlı konuşmalar yapabiliriz.

Her türlü ilişkilerimizi geliştirebileceğimiz bu geçiş ile bazılarımız gireceğimiz ortamlarda yeni arkadaşlar edinebilir. Bazılarımız ise sevgi, aşk ve romantizm konularında güzel gelişmeler yaşayabilir.

 

Akşam saatlerinde Ay-Merkür trinesi etkinleşecek. Olumlu, güzel bağlantılar kurabilir, keyifli bir akşam geçirebiliriz. Eski arkadaşlar, kardeşlerimiz veya yakın çevremiz ile haberleşmeleri bağlantılar kurabiliriz. Sorunlu ilişkilerimizi düzeltmek adına da değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.