21 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Aslan burcunda ilerleyen Ay saat 06.30 da boşluğa girecek ve gün boyu boşlukta ilerleyecek. Cömert, gururlu, romantik ve maceraperest enerjiler verecek. Kendimizi her zamankinden daha enerjik hissedebiliriz. Her türlü işlerimizde risk almak ve cesaret göstermek göstermekten çekinmeyeceğiz. Ancak Ay boşluk etkisi  başarıyı garanti etmeyecektir. Bazı gecikmelerle uğraşabilir,  planda olmayan durumlarla karşılaşabiliriz. Dolayısıyla gün boyu yapacağımız işlerimizde çok fazla ısrarcı olmadan kendimizi akışa bırakarak ilerleme sağlamalıyız.

 

Günün gezegen hareketi ise Güneş’in 21 Mayıs–21 Haziran tarihleri arasında kalacağı İkizler burcuna geçiyor olmasıdır. Doğum gününüz kutlu olsun sevgili İkizler Güneş bir ay boyunca burcunuza ışık tutacak.

İkizler burcu mitolojide tanrıların habercisi Merkür tarafından yönetilir.  Bu dönemde meraklı ve entellektüel bir doğada olacağız. Ekstradan düşüneceğimiz ve analiz edeceğimiz pek çok konu gündemimize gelecek. Zaman zaman pek çok işi aynı anda yapmaya kalkışabilir, daha çok dağınıklığa sebep olabiliriz. İşlerimizde derininden çok yüzeyinde kalabiliriz.

Yeni insanlarla tanışmak, yeni fikirler keşfetmek, yeni şeyler öğrenmek ve yeni projeler geliştirebiliriz. Her girdiğimiz yerde samimi sohbet ortamları oluşacak olması ile sosyal çevremizi büyütebiliriz.

Geliş -gidişler ve kısa seyahatler, kendimizi geliştireceğimiz eğitim, seminer programlarına yoğunlaşabiliriz. Bilgi ve merakımızı geliştirecek yerler ilgi alanımız olacağından kitapçılar ve kütüphanelere sıkça uğrayabiliriz. Yakın çevremiz ve kardeşlerimizle olan diyaloglarımızı geliştirebiliriz. Her gittiğimiz yerleri ve her gördüklerinizi yazma gereği duyabiliriz.

Bu dönemin kötü bir tarafı da ruh halimizin değişken oluşu çift bir kimlik yükleyecek olması ve sorunları derinlemesine incelemekten ziyade yüzeyinde kalmayı tercih edecek olmamızdır sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.