18 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş gününde İkizler burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 00.47 de Yengeç burcuna giriş yapacak. Duygusal, şefkatli ve duyarlı enerjiler verecek. Gün boyu evimiz, ailemizle ve işimizle ilgili yapmamız gereken işlerimizi ve sorumluluklarımıza öncelik verebiliriz. Günlük hayatımızda gelişen olaylara çok daha duyarlı olacağız. Dolayısıyla sorunlara şefkatli yaklaşarak çözüm üretebiliriz. Çevrelerimizde güçlerimizi birleştirmek ve elbirliği sağlamak, elimizden gelini yapmak için bilinçli bir kamuoyu oluşturmaya çalışabiliriz.

Günün gezegen hareketi Merkür-Satürn üçgen açısıdır. Çalışmalarınızda zihinsel disiplin ve sabırlı bir tutum takip edebileceğiniz görünümdür. Birkaç gün baskın etkisiyle kalıcı sonuçlar ve kazanımlar için harekete geçebilirsiniz.

Organize etmeniz ve planlama yapmanız gereken görevleriniz için elverişlidir.

Konsantrasyon artırıcı etkisi ile hata yapmadan her türlü işlerinizi düzgün ve zamanında yerine getirebilirsiniz.

Özellikle bu girişken enerjiyi önemli kararlar vermek, ciddi meseleleri halletmek, müzakereler, gayrimenkul yatırımları ve hisse senetlerini içeren sözleşmeler yapmak adına ideal bir zamandır.

Muhasebe ve hesaplarınızı inceleyerek ve yeniden finansal bir düzen oluşturabilirsiniz.

İhtiyaç duyduğunuz bazı konularda çevrenizdeki uzman ve bilge yaşça büyük insanların tecrübelerine başvurabilir onların fikirlerini, tavsiyelerini alabilirsiniz. Yada siz tecrübelerinizden yararlanılması için genç dostlarınıza rehberlik edebilirsiniz.

Ayrıca bu transitin etkisiyle yeni tanışacağınız insanlarla kalıcı ve güvenilebilir arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.