11 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Balık burcunda ilerleyen Ay ile güne empatik başlıyoruz. Günlük işlerimizi, sorumluluklarımızı daha dikkatli bir şekilde yerine getirmeye çalışmalıyız. Zira zayıflıklarımızın ön plana çıkması çevremizde niyeti iyi olmayan kimselerin zayıflık ve merhametimizden faydalanmalarına neden olabilir. İlham gerektiren uğraşlara veya manevi konulara odaklanmak adına sukut ve yalnızlık arayışında olabiliriz.

 

Günün ortalarına doğru Ay Balık burcundaki son bağlantısını Mars atmışlığı ile gerçekleştirecek..Rekabetçi ve aynı zamanda işbirlikçi enerjiler verecek.Daha önceden,cesaret gösteremediğiniz  yada çekingen davrandığınız konularda harekete geçebilirisiniz. Görüşmelerinizde ikna edici ve etkileyici olabilirisiniz. Dolayısıyla karşı tarafın saygısını kazanabilir, desteğini kolayca alabilirsiniz.

Bu zamanın içinde evinizdeyseniz evinizin onarım, bakım gereken işlerinizi yaparak veya aileniz ile vakit geçirebilirsiniz. 

 

Ay saat12.03–15.41 saatleri arasında de boşluğa girecek ve sonrasında Koç burcunun evine giriş yapacak. Ay’ın koç burcuna geçmesiyle günün geri kalanında motivasyonumuz ve heyecanımız artacak, kendimizi daha enerjik, daha dinç, daha yenilenmiş gibi hissedeceğiz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Şiron ile aynı noktaya gelecek, zayıf olduğunuz, yetersiz kaldığınız yönlerinize çözümler bulabilmek adına değerlendirebilirsiniz.

Yada sevdiklerinizin duygusal sorunlarını, acılarını iyileştirmek, yaralarını sarabileceğiniz paylaşımlar içinde olabilirsiniz. Böylelikle duygusal, fiziksel ve ruhsal yönden rahatlama sağlayabilirsiniz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.