10 Mayıs 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Balık burcunda ilerleyen Ay güne dalgalı ve hassas enerjiler veriyor. Dünyasal işlerimizi gözümüzde büyütebilir, alınganlık, vazgeçme ve kurban psikolojisine daha yatkın olabiliriz. Gerek çalışmalarımız, gerek sağlığımız adına yaratıcılık ve şifa veren bu enerjinden faydalanmaya çalışmalıyız.

 

Öğle saatlerinde Ay-Neptün ile aynı noktada olacak. Yükselen hassasiyetiniz ve merhametiniz açığa çıkacak. Bu transit genellikle evinizi, ailenizi veya kişisel ilişkilerinizi etkileyebileceği gibi hayatın iş veya finans gibi daha maddi yönlerini de etkileyebilir. Dolayısıyla önemli toplantı, anlaşma, sözleşme ve mali işlerinizi bu günlük ertelemenizde fayda var.

Zehirlenmelere veya bulaşıcı hastalıklara maruz kalabilirsiniz. ilaç, alkol ve anestezik ilaçlara karşı duyarlılığınızda artabilir, Bağışıklık düşük olabileceğinden hijyen ve temizliğe her zamankinden daha fazla önem göstermelisiniz.

Özellikle bugün yaşamınızı daha çok ruhsal ve manevi bir yol çizerek ilerletmeye çalışmalı, sadaka vermeyi de ihmal etmemelisiniz sevgili dostlar.

 

Akşam saatlerinde Ay-Güneş’e atmışlık, Venüs’e doksanlık görünümde olacak. Günün son saatlerinde ise Plüton atmışlığı da etkinleşecek. İlişkilerinizde küçük gerginlikler ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu enerjiyi ilişkilerinizde duygusal bağlığınız, karşılıklı saygı ve anlayış ile güçlendirme şansına kanalize edebilirsiniz.

Sevdikleriniz ile size neşe getirecek sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla buluşabilirisiniz. Yada eşiniz, partneriniz ile baş başa romantik bir gece geçirebilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.